epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Op zoek naar verkoop woning?

verkoop woning
verkoop woning
Ik heb een super verkoop achter de rug. Jeanine De Vos uit Zelzate. We wensen U nogmaals te bedanken voor de snelle en perfekte afhandeling bij de verkoop van onze woning. U mag erop rekenen dat we reclame zullen maken voor jullie manier van werken. Roger Smits uit Ledeberg. Mijn vrouw en ik zijn bijzonder gelukkig met de verkoop van ons huis aan u alles ging zoals uitgelegd snel zeer discreet en 100 % correct. Marie-Paule Jansens uit Zottegem. Ik bevestig hiermee wat ik tegen jou gezegd heb als het goed is laat ik het weten. Hewel het was uitstekend OK ik heb twee dagen geaarzeld maar wat ben ik blij dat ik je gebeld heb.
verkoop woning
Bereikbaar ma tot zat van 9-20u op 0473 34 35 34. Geachte eigenaar Excuseer maar. Is uw prijs wel correct? Wat is de juiste prijs van uw vastgoed? Hoe weet u wat uw eigendom waard is? Veel mensen hebben een idee maar hoe ver staat dat van de werkelijkheid? Is de woning te duur? Dan is dat een probleem ze geraakt niet verkocht. Is uw huis te goedkoop? Dan is dat in het nadeel van de eigenaar maar in het voordeel van de koper en dan is het onmiddellijk verkocht.
verkoop woning
Een huis kopen in Breda. Frank Sweegers Makelaardij Medewerkers. De verkoop van je woning van start tot eind geregeld. Wij doen de verkoop jij kan je bezighouden met de dingen die er toe doen. Het liefst vandaag nog uw huis verkopen? Voor iedereen met een woning in de regio Breda Oosterhout Tilburg en Etten-Leur. Voorkom dubbele maandlasten verkoopstress en het risico op leegstand. Verkoop uw huis binnen enkele dagen! Wij kopen uw woning!
Meerwaardebelasting op verkoop woning? CIBweb.
De meerwaardebelasting wordt dus niet toegepast wanneer de verkoper gedurende een periode van 18 maanden voor de verkoop minstens 12 maanden de woning onafgebroken betrok. Ook de verkoop van een geschonken woning binnen de drie jaar na de akte van schenking zal onder de meerwaardebelasting vallen. Er wordt geen belasting geheven als je een huis of grond erft als het huis of de grond onteigend wordt of als het huis toebehoort aan een minderjarige of een persoon die juridisch onbekwaam is. Als men een gebouw aankoopt dan wordt men daar in principe enkel op belast als men het goed binnen de vijf jaar opnieuw verkoopt. Lees meer
Sociaal Woonkrediet
Huis verkopenDe huisopkoper-Wij Kopen Direct Uw Huis-Bel0475226699.
Hieronder vindt u een aantal woningen die momenteel gerenoveerd worden door de huisopkoper. Wat is de snelste weg naar de verkoop van uw woning? Bel ons op 09 211 11 40 of bel/sms ons op 0475 22 66 99 of u klikt op contact. U kiest wat u het beste uitkomt. We maken een afspraak als het kan nog dezelfde dag. U wilt geen tijd verliezen? Als het in uw en onze planning past is een afspraak heel snel mogelijk dezelfde dag nog. Overdag s middags s avonds of zelfs in het weekend. We komen bij u langs en bekijken uw huis uw appartement uw bouwgrond. meer details
huis verkopen zonder makelaar
Huis verkopen Sleutelmomenten Belfius.
Stel u dan de nodige vragen. Kijk wat u met lening en verzekeringen moet doen. En ga na wat de fiscale impact is. Verkopen en elders kopen of bouwen. U ruilt uw woning in voor een nieuwe? Dat is een hele onderneming financiƫle verhuis incluis. Verkopen zonder opnieuw te kopen of te bouwen. U gaat uw huis verkopen. Maar wat met leningen verzekeringen etc. Doe een financiƫle check-up. Welke keuze u maakt hangt af van uw situatie. Let op geld lenen kost ook geld. Sluit een lening consumenten of hypothecair krediet af draag uw hypotheek over of betaal vervroegd terug. Pas de verzekeringen aan die direct of indirect verband houden met uw woonst.
tandarts maarssen
Energieprestatiecertificaat vanaf 1 november verplicht bij verkoop woning.
Energieprestatiecertificaat vanaf 1 november verplicht bij verkoop woning. Het Laatste Nieuws Het verplichte energieprestatiecertificaat bij de verkoop van een bestaande woning wordt ingevoerd op 1 november. Dat bevestigt Vlaams minister van Energie en Leefmilieu Hilde Crevits. Vanaf 1 november moet bij de verkoop van een bestaande woning verplicht een energieprestatiecertificaat worden geleverd. Daarin wordt op een schaal van 0 tot 100 weergegeven hoe energiezuinig de woning is. Er worden ook tips in gegeven hoe de energieprestatie van het gebouw verbeterd kan worden.
cv ketel onderhouden
Benodigde attesten bij verkoop woning Ikverkoopmijnhuiszelf.be.
Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kerngetal. Vanaf 1 januari 2009 moeten de verkopers een EPC kunnen voorleggen aan elke kandidaat koper vanaf het moment dat de woning te koop wordt aangeboden zoniet loopt de eigenaar risico op een boete. Hierop wordt actief gecontroleerd en bij overtreding kunnen deze boetes oplopen van 500 tot 5000. EPCs hebben een geldigheidsduur van 10 jaar.
formation hypnose
7 domme blunders om te vermijden bij de verkoop van je huis.
En ja dan zal je op bepaalde aspecten moeten toegeven. Maar liever water bij de wijn dan een onverkochte woning toch? De nadelen van je woning verbergen. De mindere aspecten van je woning komen vroeg of laat toch boven water drijven. Je kan dus beter zorgen dat je van bij de start open bent over de gebreken van je woning. Je kan duizenden euros verliezen door slechte fotos te gebruiken. Omdat de meeste mensen hun zoektocht naar een woning online starten. En dan zijn goede fotos best doorslaggevend. Werk je samen met een makelaar? Hij of zij zal ook weten dat kwalitatieve fotos de perfecte eerste indruk zijn van je woning.
entreprise du batiment
Huizen te koop Frankrijk Woon of Vakantiehuis Villa Boerderij enz.
Vertegenwoordigers Wat klanten zeggen. Huizen te koop Frankrijk. Koop en verkoop van huizen in Frankrijk tussen. Zoek naar woningen vakantiehuizen villa's. kastelen en ander vastgoed te koop in Frankrijk. Advertenties met Nederlandse beschrijving en veel foto's!
horeca stoelen
Een woning verkopen Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Informatieplicht over de overstromingsgevoeligheid van vastgoed. De informatie over de overstromingsgevoeligheid van een woning die te koop aangeboden wordt moet vermeld worden in de verkoopadvertentie en wordt nadien ook in de verkoopakte opgenomen. Bij de verkoop van een woning die na mei 2001 werd gebouwd of gerenoveerd door een aannemer moet een postinterventiedossier met de technische gegevens over de structuren van het gebouw en de materialen meegeleverd worden. Het postinterventiedossier bevat technische gegevens over de structuren van het gebouw hoe de structuur werd opgebouwd en welke materialen er in een gebouw zitten. Dit dossier moet levenslang met het gebouw meegaan. Als verkoper bent u verplicht om aan de koper stedenbouwkundige informatie te verstrekken over de stedenbouwkundige vergunning eventuele bouwovertredingen voorkooprecht van andere partijen en verkavelingsvoorschriften.
dames winterjas

Contacteer ons