epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Meer resultaten voor epc contract

epc contract
epc contract
Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Vanaf slechts 60 extra kan u uw EPC uitbreiden met een elektrische keuring! BTW Prijs COMBI incl. slechts 198 ipv 262. slechts 229 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 279 ipv 303. Beste tarieven van de markt. Alle kosten inbegrepen btw transport. Indien er verschillende woonunits zijn in het gebouw studio's appartementen dient u één EPC per woonunit aan te vragen. Deze prijzen zijn incl. BTW en enkel geldig voor woongebouwen in Vlaanderen.
Primaplan doet steeds meer EPC-projecten.
Primaplan doet steeds meer EPC-projecten. EPC staat voor Engineering Procurement en Construction. Steeds meer opdrachten van Primaplan zijn EPC-projecten. Zo heeft Primaplan een goede basis bij Jacobs KH engineering en Cofely. Maar wat is nu precies een EPC-project? Stel aldus Bram König dat je je huis wilt verbouwen. Je kunt een architect nemen voor het ontwerp zelf de materialen kopen en diverse vakmannen uitnodigen om het ontwerp uit te voeren. Hiermee neem je veel verantwoordelijkheden en risicos op je aldus Bram. Je kunt ook een EPC-contract afsluiten met een aannemer.
Organza zakjes
EPC contract voor Vopak Midex Greenfield iTanks.
Het gaat om acht tanks met in totaal een capaciteit van 400.000 m3 voor opslag van vliegtuigbrandstof. Daarnaast omvat het EPC-contract een pompstation en bijkomende werken civielmechanischpiping en EIoor het MiDex greenfield project. Verwater is al begonnen met de engineering en verwacht de uitbreiding in februari 2014 te kunnen opleveren. De Europoort-terminal van Vopak heeft nu nog een capaciteit van 3.496.687 m3. Er staan 99 mild steel tanks op de site met tankvolumes varierend van 2.000 tot 100.000 m3. Klik om te delen op Facebook Opent in een nieuw venster. Klik om te delen via Twitter Opent in een nieuw venster.
inbouw vaatwasser
EPC contract is win-win voor gebouw factuur én milieu Ondernemen in Antwerpen.
Stadslab bracht verschillende partners samen waardoor een 1ste pilootproject tussen de Antwerpse diamantsector en een ESCO van start ging. De voordelen van een energy performance contract EPC. Een EPC wordt afgesloten tussen een gebouweigenaar en een ESCO. Dankzij duurzame investeringen doet een ESCO het energieverbruik in een gebouw aanzienlijk zakken. Hiervoor geeft de ESCO ook een besparingsgarantie. De ESCO moderniseert niet enkel het gebouw wat trouwens enkel ten goede komt van de klanten maar schiet de kosten ook voor. Tot slot kan ze ook in het onderhoud van de gemaakte investeringen voorzien. Margaux Donckier en Michaël Geelhand de Merxem Antwerp World Diamond Centre We leerden EPC kennen tijdens één van de Stadslab2050-workshops.
live streaming
epc Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
SurPlusis in 2009 uitgewerkt tot een nog duurzamer concept met energieprestatiecoëfficiënten EPC-waarden tot maar liefst 04. Energy Performance Contract in g EPC i s a type of long-term contractual agreement where the customer benefits from new or upgraded energy equipment and the Energy Service Company ESCO remuneration is directly tied to the savings achieved by the reduced energy consumption. Energie-prestatiecontract EPC is een soort langetermijnovereenkomst waarbij de klant profiteert van nieuwe of verbeterde energieapparatuur en waarbij de terugbetaling aan het energiedienstverlenende bedrijf ESCO direct gekoppeld is aan verlaagd energieverbruik. T h e EPC h a s published a series of official translations for all.
rvs huisnummers
EPC epc attest epc contract.
We willen projecten met korte terugverdientijden faciliteren. Heerema haalt EPC contract binnen van Statoil Maritiem Nieuws.nl. Heerema haalt EPC contract binnen van Statoil. zoom Ondertekenen van Oseberg contract. Statoil heeft Heerema het contract voor de Engineering Procurement Construction EPC van het onbemande wellhead platform voor Oseberg Vestflanken 2 gegund evenals het transport en de installatie van het platform. Heerema Fabrication Group HFG voert de engineering inkoop en constructie van het onbemande wellhead platform uit en Heerema Marine Contractors HMC is verantwoordelijk voor het transport en de installatie ervan. De fabricage van het platform gaat in juni dit jaar van start en de sail away staat gepland voor de zomer van 2017 gevolgd door de installatie door HMCs Semi Submersible Crane Vessel.
vloerkleed
EPC Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite.
VLAAMS-BRABANT EPC is de afkorting van Energie Prestatie Contract. Het is een alternatieve financieringsvorm om bestaande gebouwen energiezuinig te maken waarbij de de besparingen op energiekosten de gemaakte investeringen terugbetalen. Ideaal dus in tijden waarin de financiële middelen teruggeschroefd worden. Veel gemeenten kijken immers aan tegen een verouderd gebouwenpark. Bovendien beschikken ze over te weinig financiële middelen om een lange termijnvisie voor het verduurzamen en energiezuinig maken van hun gebouwenpark uit te werken. Hun renovaties schuiven ze vaak op de lange baan. Het Steunpunt Duurzaam Bouwen begeleidt gemeenten bij het opstellen van een EPC.
vrieskist
Energie-efficiëntie Vlaams EnergieBedrijf.
Het VEB koppelt het resultaat van zijn analyses terug en adviseert over een mogelijke aanpak. We faciliteren energieprestatiecontracten EPC tussen publieke diensten en ESCOs. Een EPC heeft als doel uw energieverbruik blijvend te reduceren. Bij een energieprestatiecontract engageert de ESCO zich om de energiekost te verlagen door duurzame investeringen uit te voeren. De ESCO wordt betaald met een deel van de energiebesparing die hij realiseert. Na de periode van het contract is de winst voor de opdrachtgever. Het VEB zorgt voor alle nodige kennis technisch juridisch projectmanagement om een dergelijk project succesvol af te ronden. We bouwen onze dienstverlening verder uit met bijkomende energiediensten. We willen projecten met korte terugverdientijden faciliteren.
makelaar eindhoven
Duurzame renovaties die je terugverdient Stadslab2050.
Exact wat ESCOs met Energy Performance Contracting kunnen bieden. De drie taken van ESCO. Barbara Het idee is ontstaan vanuit Energy Performance Contracten EPC. Dat zijn contracten die door het uitvoeren van energiebesparingsmaatregelen in gebouwen garanderen dat het energieverbruik aanzienlijk zal dalen vastgelegd % of er wordt een boete betaald door de ESCO aan de gebouweigenaar. Daalt de energiefactuur meer dan voorzien krijgt de ESCO alsook de gebouweigenaar een bonus! De ESCO of Energy Service Company wordt aangesteld als als partij die garant staat voor het uitvoeren van de investeringen en dat de gedane investeringen zichzelf terugbetalen door de vermeden energiefactuur. Hun takenpakket bestaat uit 3 delen.
lang parkeren schiphol

Contacteer ons