epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Meer resultaten voor vea vlaanderen epc

vea vlaanderen epc
Informatie voor toekomstige energiedeskundigen type A Energiesparen.
Groene energie en WKK. EPC bij verkoop en verhuur van woongebouwen. Informatie voor toekomstige energiedeskundigen type A. 9 10 SEPT 2017 Onderhoudswerken Windows-servers. In het weekend van 9 en 10 september 2017 worden onderhoudswerken doorgevoerd aan de windows-servers binnen de Vlaamse overheid. Ten gevolge deze onderhoudswerken kunnen de Energieprestatiedatabank en de leeromgeving gedurende een bepaalde periode in deze tijdsspanne tijdelijk niet beschikbaar zijn. Bij de release van de nieuwe softwareversie begin juli werd een bug ontdekt.
gazelle puur
VEA reageert officieel op onze EPC-studieresultaten via haar EPC-nieuwsbrief OVED Overlegplatform voor Energiedeskundigen.
VEA wijst op nieuwe aandachtspunten na controles vorig jaar. Grote bijlagen 12MB naar energie at vlaanderen dot be komen niet aan! Let hier extra op bij het aanleveren van tegenargumentatie voor controledossiers! svz EPC type D. VEA EPC-nieuwsbrief juli 2015. EPC in de pers. Naar aanleiding van de recente nieuwsberichten over de uiteenlopende energiescores bij een onderzoek door OVED zal het VEA de resultaten op korte termijn nader bekijken. Verder zal het VEA ook een overleg opstarten om mogelijke verbeterpunten voor de reproduceerbaarheid van het EPC te bespreken. Zoals minister Turtelboom in een reactie op de nieuwsberichten ook heeft aangegeven zal voor het realiseren van een kwaliteitsverbetering inzake de opmaak van de EPCs in eerste instantie de piste van een verplichte permanente vorming worden gevolgd.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
EPC Energieprestatie certificaat Envicas bvba.
Indien men pas na 1/1/2012 de opdracht geeft tot het opmaken van het EPC voor een gebouw 500 m2 is het in een aantal gevallen wel nog mogelijk om tegen de deadline van 1/1/2013 alsnog een EPC te kunnen opmaken. Het Vlaams Energieagentschap VEA controleert steekproefsgewijs op de aanwezigheid van een EPC. Als de gebruiker van een gebouw niet over een geldig EPC beschikt kan het VEA de gebruiker een administratieve geldboete opleggen van minimaal 500 euro en maximaal 5000 euro. Welke publieke gebouwen worden wel en niet bedoeld. Wel een EPC publieke gebouwen. Geen EPC publieke gebouwen. de federale overheid incl. publieke gebouwen die niet gelegen zijn in het Vlaamse Gewest. de Vlaamse overheid incl. de interne en externe verzelfstandigde agentschappen.
Keyboost France
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
De notaris neemt een clausule over het EPC op in de akte en heeft de opdracht om de afwezigheid van het EPC bij verkoop te melden aan het VEA. Het VEA kan een administratieve boete van 500 tot 5000 euro opleggen aan de eigenaar als blijkt dat er geen EPC aanwezig is. Waarom bestellen bij Uw Energiedeskundige? U heeft er alle belang bij dat de bekomen waarde correct en gunstig is. Een te hoge eindwaarde doet de verkoop of verhuurwaarde van uw woning dalen. Potentiële kopers of huurders zullen sneller van uw prijs afdingen. Uw Energiedeskundige meet nauwkeurig uw woning en levert u een certificaat met de juiste score volgens het verplicht te volgen inspectieprotocol.
SEO Page Optimizer France
Aanmelden/registreren op de databank Energiesparen.
Groene energie en WKK. Info voor steden en gemeenten. Aanmelden/registreren op de databank. De Energieprestatiedatabank werkt met een toegangsbeveiliging. Voor het eerste gebruik dient u zich als ambtenaar van een vergunningsverlenende overheid te registreren bij het Vlaams Energieagentschap. De registratie gebeurt aan de hand van een federaal token of een elektronische identiteitskaart eID. Registratie met een federaal token. Een federaal token kunt u gratis aanvragen op de website www.belgium.be.
SEO Page Optimizer Nederland
Gemiddelde EPC-waarden Rodenburgh Immobiliën BVBA Rodenburgh Immobiliën BVBA.
EPC-waarde appartement 294 kWh/m. EPC-waarde rijwoning 435 kWh/m. EPC-waarde half-open bebouwing 510 kWh/m. EPC-waarde open bebouwing 536 kWh/m. Voor meer informatie over het VEA of EPC klik hier of contacteer ons via info@rodenburgh.be. CATEGORIE ALGEMEEN Bericht delen via. php ifisset_COOKIE'version _COOKIE'version Desktop?
verhuisfirma Oostende
EPC energieprestatiecertificaat publieke gebouwen Vlaanderen Antwerpen.
Controle op de aanwezigheid en de correctheid van het EPC en op de deskundigheid van de energiedeskundige gebeurt door het Vlaams Energieagentschap VEA. Voor welke gebouwen is een EPC vereist? Het energieprestatiecertificaat voor publieke gebouwen heeft betrekking op elk gebouw. dat een bruikbare vloeroppervlakte heeft die groter is dan 500 m2 huidige eis zie lager. dat vaak door het publiek wordt bezocht. Voorbeelden van publieke gebouwen zijn Sporthallen treinstations postgebouwen culturele centra musea OCMW ziekenhuizen. Gefaseerde invoering van het EPC voor publieke gebouwen. Bruikbare vloeroppervlakte 1.000 m EPC verplicht sinds 1/1/2009. Bruikbare vloeroppervlakte 500 m EPC verplicht vanaf 1/1/2013. Bruikbare vloeroppervlakte 250 m EPC verplicht vanaf 1/1/2015. Opmaak van een EPC wat mag u verwachten?
zwaarden
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen.
In het algemeen is eennbspEPC verplicht bij de zuivere verkoop van het geheel van een woning appartement studio in volle eigendom. Het EP.
vochtbestrijding

Contacteer ons