epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Meer resultaten voor epc waarde schaal

epc waarde schaal
Certipunt.be Expert in vastgoeddossiers EPC plaatsbeschrijving elektrische keuring certificaten verkoop verhuur.
Vóór de verkoop of verhuur af te leveren. Ten laatste 6 maanden nadat u in de woning woont wordt het document bezorgd door de verslaggever. Op het EPC vindt u ook een waarde terug tussen 0 700 die de energiezuinigheid weergeeft. Het E-peil mag het maximum niet overschrijden. Sinds 1 jan 2010 werd de norm van het E-peil verlaagd van 100 naar 80. Inhoudelijk is het een informatief document en geeft de E-waarde enkel informatie over de energiezuinigheid van de woning. Er dienen normen gehaald te worden en houdt bijgevolg inhoudelijk wel verplichtingen in. Voor het Vlaams gewest is de EPB wetgeving eveneens van toepassing sinds 01 mei 2010.
keuring
E-peil Energiesparen.
Energie besparen en kiezen voor groene energie zijn de prioriteiten voor gezinnen en bedrijven. Met extra aandacht voor wie het niet gemakkelijk heeft. Van plan om energiezuinig te bouwen of renoveren? EPC nodig of op zoek naar premies?
daikin
Hoe energiezuinig is mijn woning?
Wat is een goede energiescore? Dat is afhankelijk van heel wat factoren. Om een inschatting van de energiezuinigheid van de woning te geven staat er op elk EPC een schaal waarin het energieverbruik wordt vergeleken met andere woningen. Hoe lager de score hoe minder de energiekosten zullen bedragen. De score kan schommelen tussen 0 en 700 kWh/m2. Een score tot ongeveer 200 kWh/m2 is erg energiezuinig vanaf 500 kWh/m2 mag je je aan erg hoge energiekosten verwachten. De Vlaamse overheid heeft een online tool ontwikkeld om je EPC-waarde te vergelijken met woningen in de buurt. Wil je nog meer weten? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website.
vochtproblemen
EPC score lezen en berekenen Wat is een goede EPC score?
De score wordt met behulp van complexe berekeningen door de software vastgesteld. Meer informatie over de EPC berekening kun je hier vinden link EPC berekening. Het is altijd aan te raden om je energiefacturen goed te bewaren zeker wanneer je een woning met een wat minder goede EPC score wilt gaan verkopen. Een slechte EPC score wil immers niet altijd zeggen dat het energieverbruik ook daadwerkelijk zeer hoog is. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de energiedeskundige de dikte van de dakisolatie of spouwmuurisolatie verkeerd heeft ingeschat door het ontbreken van correcte informatie. Dit zal de score negatief beïnvloeden.
Fotograaf Groningen
Immo Circle Nieuws.
Wat is een EPC certificaat? Het EPC certificaat is eigenlijk niet meer of minder dan de score van de woning op het vak energie. De leraar die de test afneemt noemen we een Energiedeskundige Type A en die contacteer en betaal je als verkoper of verhuurder zelf. De score van de test is bedoeld voor de kandidaat kopers of huurders. Zelfs al is je woning flagrant gebuisd op energie boetes kan je hier niet voor krijgen. Potentile kopers kunnen uiteraard wel afgeschrikt worden door een slechtere EPC score. Wanneer heb je een EPCcertificaat nodig?
insectenlamp
epc waarde Nederlandstalige Drupalgemeenschap.
Weet er iemand hoe je een epc_gradient in je drupal site kan installeren? Door Erwin op 10 juli 2013 1645. Ik denk niet dat je snel een EPC module moet verwachten maar als je met 2 afbeeldingen werkt de thermometer.gif als background en de schaal.gif erboven kan je een werkende thermometer simuleren door met de afmetingen van de schaal.gif te spelen in verhouding tot de EPC waarde. Door Tsipy op 17 juli 2013 0923. Bedankt maar ik wil de epc-waarde in een view gebruiken als veld.
valk huren
Wat zegt de EPC waarde nu?
Letterlijk betekent het hoeveel kilowattuur een standaard gezin zal verbruiken per vierkante meter vloeroppervlakte per jaar voor de verwarming de aanmaak van sanitair warm water de ventilatie en de koeling van de woning in een standaardklimaat. Er wordt dus geen rekening gehouden met uw werkelijk gebruik! Er wordt ook geen rekening gehouden met een zachte of koude winter bijvoorbeeld. Het berekend rendement van zonnepanelen en zonneboilers wordt afgetrokken van het eindresultaat. Woningen die hier over beschikken kunnen dus een vertekend beeld geven wat betreft hun energiezuinigheid. Deze truc wordt in de sector soms toegepast.
dansen haarlem
Kwaliteit EPC Duon Belgium Diksmuide.
Wat is EPC EK. Kwaliteit van het EPC. Belang van het plaatsbezoek. Om de invoergegevens te verzamelen. Om de correctheid van plannen en bewijsstukken te controleren. Feitelijke toestand tijdens plaatsbezoek. Geen rekening houden met geplande werkzaamheden. Bewijsstukken verbouwjaar na 1970 bijhouden. Stedenbouwkundige vergunning gegevens kadastrale legger. Informatie bij de gemeenten mag telefonisch. Stedenbouwkundige vergunning primeert bij bouwjaar. Bewijsstukken zoals vastgelegd in het inspectieprotocol IP. Bij twijfel tussen bewijsstukken. steeds oudste van de bouwjaargroepen. Ruimteverwarming sanitair en warm water. Inspectieprotocol IP legt vast welke bewijsstukken voor welke invoergegevens en onder welke voorwaarden worden aanvaard.

Contacteer ons