epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Meer resultaten voor epc nieuwbouw

epc nieuwbouw
epc nieuwbouw
Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Vanaf slechts 60 extra kan u uw EPC uitbreiden met een elektrische keuring! BTW Prijs COMBI incl. slechts 198 ipv 262. slechts 229 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 279 ipv 303. Beste tarieven van de markt. Alle kosten inbegrepen btw transport. Indien er verschillende woonunits zijn in het gebouw studio's appartementen dient u één EPC per woonunit aan te vragen. Deze prijzen zijn incl. BTW en enkel geldig voor woongebouwen in Vlaanderen.
Eerste energieprestatiecontract voor nieuwbouw een feit.
Hoewel het hoofddoel van dit project kennisverhoging is ben ik verheugd dat dit ook leidt tot concrete EPCs. Deze cases zullen ongetwijfeld andere kmos inspireren. Op maandag 28 november 2016 werd bij Gedimat Houtboerke het eerste EPC voor een nieuwbouw ondertekend. An De Schryver POM Oost-Vlaanderen. T 09 267 86 56.
tandheelkunde nijmegen
Nieuwbouw EPC bouw Energiesparen.
Groene energie en WKK. Het EPC bij bouw wordt door de verslaggever opgesteld voor nieuwbouwwoningen in het kader van de energieprestatieregelgeving EPB-regelgeving. Het EPC bij bouw wordt dus niet voor verbouwingen opgemaakt. Bij verkoop van een nieuwbouwwoning geldt het EPC bij bouw. Er moet dan geen bijkomend EPC opgemaakt worden. In geval van verbouwingen waar ook aan de EPB-eisen voldaan moet worden moet toch nog een EPC voor bestaande woningen opgemaakt worden door een energiedeskundige type A.
cv ketel reparatie
Nieuwbouw goedkoper Immo Acasa.
Hou me op de hoogte. Nieuwbouw in 2016 10.000 euro goedkoper dan 3 jaar geleden. Steeds meer Belgen kiezen ervoor om een bestaande woning te kopen en te renoveren. En dat terwijl bouwen in de laatste 3 jaar gemiddeld 10.000 euro goedkoper geworden is. Vooral jonge gezinnen kopen en renoveren. Dat geeft hen de kans om de renovatiekosten te spreiden. Maar bestaande oudere woningen zijn in de meeste gevallen helemaal niet energie-efficient waardoor de woning uiteindelijk duurder uitkomt dan een nieuwbouwwoning. Bijna 60 procent van de mensen zou echter liever een nieuwbouw kopen door de architecturale vrijheid en een beperking van herstellingskoten in de eerste jaren.
kapper
EPC Immo Dauwe.
Het EPC dat afgeleverd wordt na nieuwbouw kan ook gebruikt worden bij de verkoop en verhuur van de nieuwgebouwde of verbouwde woning. Bij nieuwbouw hebt u al een EPC voor nieuwbouw ontvangen van uw verslaggever. In dit geval moet u geen apart EPC laten opmaken als het EPC nog geldig is. Als u dus een EPC voor nieuwbouw gekregen hebt dan kan u dat EPC ook gebruiken wannneer u uw woning later wil verhuren of verkopen binnen de geldigheidstermijn van 10 jaar. In dit geval moet u geen nieuw EPC laten opmaken. Moet ik voor de verhuring van mijn vakantiewoning of appartement bijvoorbeeld aan zee ook een EPC hebben?
photographe bruxelles
EPC nog verre van eenduidig Energiedeskundige Livios.
EPC nog verre van eenduidig. EPC nog verre van eenduidig. De berekening van het energieprestatiecertificaat voor woningen blijft voor problemen zorgen. Dat blijkt uit een vergelijkende EPC-studie die werd voorgesteld op het congres van OVED het overlegplatform voor energiedeskundigen. De berekening van het energieprestatiecertificaat voor woningen blijft voor problemen zorgen. Het EPC-kengetal is bepalend voor de waarde van je woning. De grote verschillen getuigen niet van kwade wil. Maar het inspectieprotocol laat nog te veel ruimte voor interpretatie. Vlaams minister van Energie Annemie Turtelboom Open VLD Niets is zo dramatisch als een EPC-deskundige die een slecht rapport aflevert.
formation hypnose
EPC bouw Energiesparen.
Groene energie en WKK. Voor bouwprojecten die onder de energieprestatieregelgeving vallen en waarvoor een E-peileis geldt wordt een energieprestatiecertificaat EPC bouw opgesteld door de EPB-verslaggever. Het is een onderdeel van de EPB-aangifte. Dit certificaat wordt enkel opgesteld voor bouwprojecten waarvoor een E-peileis geldt bijvoorbeeld bij een verbouwing geldt er geen E-peileis en wordt er dus geen EPC bouw opgemaakt. Het EPC bouw is 10 jaar geldig vanaf de datum van het einde van de werken of vanaf de datum van ingebruikname. Als beide data gekend zijn geldt de vroegste van de twee.
entreprise du batiment
E-peilpremie voor energiezuinige nieuwbouw Gemeente Merelbeke.
Lees het aanvraagformulier van de netbeheerder voor een overzicht van alle voorwaarden. Voeg deze documenten zeker toe bij uw aanvraag. een ondertekende EPB-aangifte en ondertekend EPC voor nieuwbouw. als u beschermde afnemer bent ook kopie van attest van beschermde klant of kopie van de recentste elektriciteitsfactuur waarop het sociaal tarief vermeld staat. De premie online aanvragen. Zorg ervoor dat u scans hebt van alle documenten die u moet bijvoegen. Vraag de premie online aan op de website van uw elektriciteitsnetbeheerder Infrax of Eandis. Kies de premie van het jaar dat overeenkomt met het jaar van uw EPC voor nieuwbouw. Eandis 2016/2017 Online premieaanvraag. Infrax 2016 Online premieaanvraag. Infrax 2017 Online premieaanvraag. De premie aanvragen met aanvraagformulier.
retour d affection rapide
Energieprestatiecertificaten Belgium.be.
Energieprestatiecertificaat EPC in Vlaanderen. Toegekend aan woningen bij verkoop/verhuur kantoren scholen en residentiële gebouwen bij nieuwbouw. Het EPC bij bouw geeft aan dat het gebouw voldoet aan de EPB-eisen. EPB staat voor Energie Prestatie en Binnenklimaat. Het EPC bij bouw maakt het bovendien mogelijk de energieprestatie van een gebouw het E-peil te vergelijken met het maximale E-peil. Het EPC bij verkoop/verhuur van woningen geeft aan hoe energiezuinig de woning is en is verplicht vanaf het moment dat een woning te koop of te huur wordt aangeboden. Op het EPC staat een kengetal dat eveneens gepubliceerd moet worden in advertenties waarin de woning te koop/te huur wordt aangeboden.

Contacteer ons