epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Op zoek naar EPB certificaat?

EPB certificaat
blowerdoortest
Door het uitvoeren van een blowerdoortest of luchtdichtheidsmeting bekomt men een n50 waarde. Deze waarde is het aantal keer dat de volledige luchtinhoud van de woning ververst wordt per uur. Hoe lager deze waarde hoe lager het energieverbruik. Tijdens deze test wordt het gebouw in onder en overdruk gezet om warmteverliezen op te sporen en de omvang ervan te bepalen. De luchtlekken worden aangetoond aan de bouwheer zodat hij deze lekken nog kan verhelpen of verbeteren. Na de blowerdoortest krijgt u een uitgebreid verslag met de resultaten en een certificaat over de luchtdichtheid van de woning.
ATK EPC.
paintball
Wat is het EPB-certificaat? Energids.
In advertenties moeten de energieklasse A tot G en de CO2-uitstoot worden vermeld zoals opgenomen in het EPB-certificaat. Voor potentiële kopers moeten kopieën van het certificaat beschikbaar zijn. De koper ontvangt het certificaat van de notaris na ondertekening van de definitieve verkoopakte. Als het EPB-certificaat niet beschikbaar is is de notaris verplicht om Leefmilieu Brussel daarvan op de hoogte te brengen. De verkoop wordt dan niet nietig verklaard maar de eigenaar die het certificaat niet kan voorleggen kan een strafrechtelijke sanctie of een administratieve boete worden opgelegd. Hoe wordt het certificaat opgesteld?
hypothecaire lening berekenen
FAQ EPB-certificaten.
giant elektrische fiets
Het EPB-certificaat Portail Logement Portaalsite Huisvesting.
moet de eigenaar van het goed of een door hem aangestelde tussenpersoon agentschap notaris verplicht over een energieprestatiecertificaat EPB beschikken. Dat certificaat moet door een erkende instelling opgesteld worden. Zodra een woning op de markt gebracht wordt verkoop of verhuur van een onroerend goed leasing toekenning van een zakelijk recht enz. moet de eigenaar van het goed of een door hem aangestelde tussenpersoon agentschap notaris verplicht over een energieprestatiecertificaat beschikken. Dat certificaat moet door een erkende instelling opgesteld worden. Wat is een EPB-certificaat? Een EPB-certificaat is net hetzelfde als de stickers die u op koelkasten of vaatwasmachines ziet.
kleine wasmachine
EPB-certificaat Brussel.
Voor energieprestatiecertificaten EPC in Vlaanderen klik hier. Voor EPB-verslaggeving bij nieuwbouw en renovatie klik hier. Wat is een EPB-certificaat voor woongelegenheid? Een EPB Energie Prestatie Binnenklimaat certificaat is een officieel document dat de kopers en huurders van woningen en kantoren informeert over de energetische kwaliteit van het gebouw. Daarnaast informeert het de potentiële koper of huurder welke maatregelen er genomen kunnen worden om de energieprestatie van het gebouw te verbeteren. Wanneer is een EPB-certificaat verplicht?
phone repair amsterdam
EPB EPC.
Zend ons een e-mail. Vind ons op de landkaart. EPB energieprestatie en binnenklimaat. Elk nieuwbouwproject of elke vergunnings of meldingsplichtige verbouwing moet sinds 2006 voldoen aan de EPB-normen. Het gebouw dient bijgevolg afhankelijk van de aard van de werken te voldoen aan eisen op vlak van isolatie energieverbruik ventilatie enz. Op basis van uw bouwplannen maken wij een voorcalculatie waarbij getoetst wordt of de door u of uw architect vooropgestelde materialen en technieken voldoen aan de vigerende wetgeving. Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook zelf voorstellen doen om te voldoen aan de eisen.
restaurant de pijp
EPC Limburg Epcerti.
EPB-certificaat Brussel
goedkope steigerhouten meubelen
Energieprestatiecertificaten Belgium.be.
Energieprestatiecertificaat EPC in Vlaanderen. Toegekend aan woningen bij verkoop/verhuur kantoren scholen en residentiële gebouwen bij nieuwbouw. Het EPC bij bouw geeft aan dat het gebouw voldoet aan de EPB-eisen. EPB staat voor Energie Prestatie en Binnenklimaat. Het EPC bij bouw maakt het bovendien mogelijk de energieprestatie van een gebouw het E-peil te vergelijken met het maximale E-peil. Het EPC bij verkoop/verhuur van woningen geeft aan hoe energiezuinig de woning is en is verplicht vanaf het moment dat een woning te koop of te huur wordt aangeboden. Op het EPC staat een kengetal dat eveneens gepubliceerd moet worden in advertenties waarin de woning te koop/te huur wordt aangeboden. Daarnaast informeert het energieprestatiecertificaat over de energiebesparende investeringen.
scpi

Contacteer ons