epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Zoeken naar epc huis

epc huis
epc huis
Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Vanaf slechts 60 extra kan u uw EPC uitbreiden met een elektrische keuring! BTW Prijs COMBI incl. slechts 198 ipv 262. slechts 229 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 279 ipv 303. Beste tarieven van de markt. Alle kosten inbegrepen btw transport. Indien er verschillende woonunits zijn in het gebouw studio's appartementen dient u één EPC per woonunit aan te vragen. Deze prijzen zijn incl. BTW en enkel geldig voor woongebouwen in Vlaanderen.
Hoog epc huis Spaargids.be forum.
Berichten 1995 Lid geworden op 16 Sep 2008 Contact. Re Hoog epc huis. Bericht door ludo 8 Oktober 2012 1516. een epc waarde stelt bitter weinig voor.Bij een huis zonder verwarmings bronnen is het trouwens niet wettelijk verplicht een EPC attest te hebben bij verkoop of verhuur. 15.000 euro of meer van de prijs doen en het pand renoveren met premies van wonen vlaanderen die je kan krijgen voor van alles en nog wat. 130.000 euro is ni overdreven duur waar vindt je nog een huis onder de 250.000 euro met 3 slpk. Met het verschil 120.000 euro kan je al aardig wat verwarmen in je leven.
lening simulator
Ik wil een woning verkopen Woonplus.
Bij vragen helpt de gemeentelijke dienst Stedenbouw je verder. Energieprestatiecertificaat bij de verkoop van onroerend goed moet de eigenaar beschikken over een energieprestatiecertificaat of EPC. Het EPC duidt met een getal aan hoe energiezuinig een woning is. Het EPC moet verplicht vermeld worden in Te Koop advertenties. Eigenaars die geen EPC kunnen voorleggen of het EPC-kengetal niet vermelden in een advertentie riskeren een boete van 500 tot 5.000 euro. Het EPC-kengetal schat het jaarverbruik in de woning in kilowattuur per vierkante meter bruikbare vloeroppervlakte. Het kan variëren van 0 tot meer dan 1.000 kWh/m per jaar. Vanaf 600 mag men spreken van niet energiezuinig en hoge energiekosten.
illusionist nederland
Wat is het EPC en hoe kan je de EPC waarde verbeteren?
De energiekosten zullen dus een stuk lager liggen dan bij een woning met een hoge EPC waarde en dan is de keuze uiteraard snel gemaakt. Maar wat kan je nu zelf doen om een betere EPC waarde te behalen en zo je huis makkelijker verkocht of verhuurd te krijgen? Een betere EPC waarde dankzij raamisolatie. Het isoleren van je ramen zorgt sowieso voor een daling van de EPC waarde. Veel oude huizen en appartement hebben nog enkel glas met frames die weinig of geen isolatie bieden. Uit onderzoek blijkt dat afhankelijk van het type woning het overschakelen van enkel naar dubbel glas zou zorgen voor een daling van tussen de 4 en 24%.
inductie kookplaat
EPC score lezen en berekenen Wat is een goede EPC score?
De score wordt met behulp van complexe berekeningen door de software vastgesteld. Meer informatie over de EPC berekening kun je hier vinden link EPC berekening. Het is altijd aan te raden om je energiefacturen goed te bewaren zeker wanneer je een woning met een wat minder goede EPC score wilt gaan verkopen. Een slechte EPC score wil immers niet altijd zeggen dat het energieverbruik ook daadwerkelijk zeer hoog is. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de energiedeskundige de dikte van de dakisolatie of spouwmuurisolatie verkeerd heeft ingeschat door het ontbreken van correcte informatie. Dit zal de score negatief beïnvloeden.
fietssokken
EPC Deskundigen Energieprestatiecertificaat.
Energieaudit EPA / EAP. Energieprestatiecertificaat EPC voor woningen. Een Energieprestatiecertificaat zorgt er voor dat de consument in een enkele oogopslag informatie krijgt over het energieverbruik van een woning. Bij de aankoop van een woning is het belangrijk om te letten op het energieverbruik aangezien deze kosten van huis tot huis sterk kunnen verschillen. De consument kan echter niet inschatten hoe het met de energiekwaliteit van de woning gesteld is. Daarom bestaat er nu sinds kort het Energieprestatiecertificaat. Het Energieprestatiecertificaat verschaft belangstellenden betrouwbare informatie over de energiekwaliteit van de woning waar zij interesse in hebben.
camping
Wat is een goed EPC? Egeon Ingenieurs EPC EPB VCO luchtdichtheid en energiestudies.
Wat doen wij voor de bouwheer. Wat doen wij voor de installateur. Home / Wat is een goed EPC? Wat is een goed EPC? Vanaf wanneer kan men spreken over een goed EPC? Het is niet evident om te bepalen of een zeker kengetal op een energieprestatiecertificaat goed dan wel slecht is. Het kengetal wordt immers bepaald door een heel aantal parameters en geeft ook geen absolute appreciatie van het te verwachten energiegebruik weer. Belangrijk om weten is bijvoorbeeld dat het totale geschatte energieverbruik wordt gedeeld door het totale bewoonbare oppervlakte van een woning.
vochtbestrijding
EPC huis met plan EPC WiVanTi.
EPC energieprestatiecertificaat voor huis woning villa duplex gelegen in Vlaanderen
vocht bestrijding
EPC verplicht Kopen Livios.
Hoeveel is de woning waard? Bij de aankoop verkoop of verhuur van een woning spelen energieprestaties een steeds belangrijkere rol. Daarom is elke verkoper of verhuurder verplicht om een energieprestatiecertificaat EPC voor te leggen aan een koper of huurder. Zo'n EPC geeft weer hoe energiezuinig een woning is. Een belangrijk document want door een goed geïsoleerde energiezuinige woning te kopen sluit je hoge energiefacturen uit. Hoe lees ik een EPC? Een getal van 0 tot 700 duidt aan hoe energiezuinig de woning is. Hoe lager de score hoe energiezuiniger de woning.
riem

Contacteer ons