epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Resultaten voor epc attest verplicht

epc attest verplicht
epc attest verplicht
Wenst u een woning of appartement te verhuren of te verkopen? Dan bent u als eigenaar verplicht om een EPC van het woongebouw te laten opmaken door een erkend energiedeskundige. Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Vanaf slechts 60 extra kan u uw EPC uitbreiden met een elektrische keuring! BTW Prijs COMBI incl. slechts 198 ipv 262. slechts 229 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 279 ipv 303. Beste tarieven van de markt.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Voor collectieve woongebouwen zoals studentenhomes waar men een gemeenschappelijke keuken of badkamer aantreft wordt er verplicht één EPC opgemaakt voor de volledige woning. EPC is verplicht in volgende gevallen. Verkoop en verhuur van een woning of appartement. Verkoop van een serviceflat. Verkoop van het geheel in volle eigendom tussen familieleden. Verkoop van Beschermde gebouwen. Verkoop van een woning die zal worden afgebroken of verbouwd. Verkoop van een afgebrande woning. Verkoop stacaravan dienend als permanente verblijfplaats. Een woning wordt geheel verkocht maar bestaat uit 3 appartementen. Een woning zonder installaties voor productie van warm water. Woningen zonder keuken zonder badkamer of zonder toilet.
huis verkopen
Wanneer is een energieprestatiecertificaat vereist? De Groene Lijn Energiecertificaten.
Het EPC bij verkoop is enkel nodig bij verkoop in volle eigendom. Bij schenking bij verkoop van enkel vruchtgebruik of bij onteigening is er dus geen EPC verplicht. Volgens de richtlijn is een wooneenheid elke eenheid in een gebouw met woonfunctie die energie verbruikt ten behoeve van mensen en die over de nodige voorzieningen beschikt om autonoom te functioneren. Woningen waar dus geen verwarming aanwezig is moeten niet over een EPC beschikken. Ook onbewoonbaar verklaarde woningen vereisen geen EPC nodig bij verkoop. Voor studentenwoningen die bestaan uit meerdere studentenkamers zonder eigen badkamer en keuken moet er een energieprestatiecertificaat opgemaakt worden voor het gebouw in zijn geheel. Een studentenkamer zonder badkamer en keuken wordt immers niet als een aparte wooneenheid beschouwd.
huisnummer kopen
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
In Brussel wordt het EPB certificaat gebruikt. Klik hier voor meer informatie. Wanneer is een energieprestatiecertificaat EPC verplicht? Vanaf 1 november 2008 is het Energieprestatiecertificaat verplicht bij de verkoop van huizen en appartementen waarvan de bouwvergunning is afgeleverd vóór 1 januari 2006. Woningen gebouwd na die datum beschikken normaliter door de EPB-regelgeving reeds over een EPC. Sinds 1 januari 2009 geldt de verplichting ook voor huurwoningen. Hoelang is een energieprestatiecertificaat EPC geldig? Een energieprestatiecertificaat voor bestaande woningen bij verkoop en verhuur is 10 jaar geldig. Als de woning binnen deze geldigheidsduur opnieuw verkocht of verhuurd wordt is geen nieuw EPC nodig op voorwaarde dat het bestaand EPC nog voorhanden is.
Schatting huis
Energieprestatiecertificaat EPC bij verhuur en verkoop van bestaande woningen Gemeente Beveren.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verhuur en verkoop van bestaande woningen. De verkoper of verhuurder van een woning moet verplicht een energieprestatiecertificaat EPC hebben. Alleen een erkende energiedeskundige type A mag het opmaken. Op het EPC staat de energiescore van de woning en advies om energie te besparen aan de koper of huurder. Het EPC legt geen eisen op aan het gebouw. Het kan gebruikt worden om mogelijke kopers of huurders te informeren over de energiezuinigheid van de woning. De energiescore van een woning moet verplicht in advertenties voor de verkoop of verhuur vermeld worden. Een EPC blijft 10 jaar geldig.
afwasmachine
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Vastgoed Tips Advies Ondernemingsdatabank.
vloerkleden
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen.
In het algemeen is eennbspEPC verplicht bij de zuivere verkoop van het geheel van een woning appartement studio in volle eigendom. Het EP.
tattoo shop den haag
Het nut van EPC.
Al te vaak wordt er met moeilijke termen naar uw hoofd gegooid. Om die reden legt OCB u graag nog een keer uit wat EPC net is. Het energieprestatiecertificaat beter gekend als EPC is een attest voor de koper of de huurder van een woning. Het meet namelijk de energiezuinigheid van het gebouw. Ook wanneer u uw huis of appartement wenst te verkopen of te verhuren is het EPC certificaat verplicht. Een energiedeskundige komt langs om de nodige metingen en vaststellingen te doen om zo het EPC attest op te stellen. Zo krijgt u een beter zicht op eventuele energieproblemen. Hoe wordt EPC berekend? Als onze energiedeskundige ter plaatse is bekijkt hij niet alleen de isolatiewaarden van de ramen en deuren maar ook de verwarmings en waterinstallatie.
boomstam tafelblad
Het EPC-attest één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. instagram. Group 3. Facebook. twitter. Facebook. instagram. opname bijwonen. wedstrijden
Eén Wonen.tv Wooninfo Het EPC-attest. Het EPC-attest energieprestatiecertificaat is verplicht en vermeldt hoe energiezuinig de woning is. Het toont aan hoeveel energie je woning nodig heeft om te verwarmen en warm water te produceren voor sanitair gebruik. Als koper of huurder krijg je hierdoor een indicatie van de te verwachten energiekosten. Wat is een hoge energiescore? We hebben bij de aankoop van ons huis een EPC-attest gekregen met een EPC-score van 391. Geen idee of dat een hoge of lage score is. Jasper eigenaar van een huis uit 1959. Jasper eigenaar van een huis uit 1959.

Contacteer ons