epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Op zoek naar documenten verkoop woning?

documenten verkoop woning
documenten verkoop woning
Hieronder vindt u een aantal huizen die momenteel gerenoveerd worden door de huisopkoper. Wat is de snelste weg naar de verkoop van uw woning? Bel ons op 09 211 11 40 of bel/sms ons op 0475 22 66 99 of u klikt op contact. U kiest wat u het beste uitkomt. We maken een afspraak als het kan nog dezelfde dag. U wilt geen tijd verliezen? Als het in uw en onze planning past is een afspraak heel snel mogelijk dezelfde dag nog. Overdag s middags s avonds of zelfs in het weekend. We komen bij u langs en bekijken uw huis uw appartement uw bouwgrond.
huis verkopen
Stuurt u liever rechtstreeks een e-mail? Dat kan naar info@ikkoopuwhuis.be. mijn huis te verkopen mijn huis te verbouwen. Wanneer wenst u contact? Wij zijn geen immobiliënkantoor we handelen volkomen onafhankelijk en werken niet met commissies. Wij komen ter plaatse en bieden u de best mogelijke prijs voor uw vastgoed. U hoeft niet te wachten op een beslissing. Wij beslissen ter plaatse. U verliest geen kostbare tijd aan kijkdagen aan uitgestelde deals aan aankoopopties die genomen worden en aan noem maar op zoals dat bij een immo-kantoor wel gebeurt.
Immassur DOCUMENTEN.
Welke documenten heb ik nodig? Bij de verkoop van een huis zijn er een aantal verplichte documenten nodig die de koper meer inzicht geven over de staat van het pand. Het bodemattest wordt in Vlaanderen uitgereikt door OVAM. Daarnaast moet je de koper ook een stookolieattest geven als de woning verwarmd wordt met stookolie. Keuringsverslag van de elektrische installatie. Bij de verkoop van een woning gebouwd voor oktober 1981 is het verplicht om een keuringsattest van de elektrische huishoudelijke installatie voor te leggen. Als dit niet lukt schort de notaris de verkoop op.
verkoophuis
Verplichte documenten bij de verkoop van een huis.
Hoeveel mensen zullen zich inschrijven via deze actie? Inschrijven Ik heb geen interesse. Verplichte documenten bij de verkoop van een huis. Bij de verkoop van een woning of appartement heb je als verkoper een vrij uitgebreide informatieplicht. Om de kandidaat-koper voldoende te informeren en te beschermen dien je tal van attesten voor te leggen. Dit attest geeft op basis van een getal een indruk van het energieverbruik van de woning. Daarnaast geeft het mogelijke besparingstips. Lees ook Het ABC van het EPC. Het attest geeft aan of de elektrische installatie aan de normen voldoet of niet. Bij een negatief attest moet de koper de installatie in regel brengen.
huis kopen
Benodigde attesten bij verkoop woning Ikverkoopmijnhuiszelf.be.
Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kerngetal. Vanaf 1 januari 2009 moeten de verkopers een EPC kunnen voorleggen aan elke kandidaat koper vanaf het moment dat de woning te koop wordt aangeboden zoniet loopt de eigenaar risico op een boete. Hierop wordt actief gecontroleerd en bij overtreding kunnen deze boetes oplopen van 500 tot 5000. EPCs hebben een geldigheidsduur van 10 jaar.
transport management
Welke attesten verplicht bij verkoop huis? Livios.
Welke attesten verplicht bij verkoop huis? Hoeveel is de woning waard? Welke attesten verplicht bij verkoop huis? Welke andere attesten aanvullend het epc-attest/keuring elektrische installatie moeten beschikbaar zijn bij de verkoop van een huis en bij welke diensten zijn deze verkrijgbaar? In ons artikel Welke kosten en formaliteiten zijn voor de verkoper vind je hierover mee info. Nog meer info vind je in onze rubriek kopen en verkopen. Meer beantwoorde vragen over Verkopen 14/06/2016. Vind je dit artikel interessant? Livios streeft steeds naar juistheid objectiviteit en betrouwbaarheid van de informatie die het verstrekt.
elektrische fiets
Notaris.be Kopen huren en lenen Kopen en verkopen.
Huur volgens gemeen recht. Recht van erfpacht opstal en natrekking. Documenten attesten vereist naar aanleiding van een verkoop. De belangrijkste documenten en/of attesten zijn het bodemattesthet stedebouwkundig uittreksel het postinterventiedossier PID een keuringsverslag van de elektrische installatie en het energieprestatiecertificaat EPC. In de nevenstaande rubrieken vindt u bij elk meer duiding. Als u een onroerend goed wenst te koop te stellen dient u vooraf bepaalde informatie voor de koper voor te bereiden. Verschillende documenten/ attesten zijn noodzakelijk opdat een wettelijk bindende verkoopovereenkomst ondertekend kan worden.
Rentevoet hypothecaire lening
Welke documenten heb je nodig bij het verkopen van woning.
Het attest van de eerste keuring of herkeuring volstaat bij de verkoop van de woning. Zonder het attest kan de verkoop niet doorgaan. Bij de verkoop van een woning of appartement is er in sommige gevallen een postinterventiedossier nodig. Is dat alleen zo bij nieuwbouw? Wat als bij de verkoop blijkt dat er geen postinterventiedossier bestaat? Wat is het precies? Het postinterventiedossier ook wel PID genoemd is vooral van belang voor de veiligheid van toekomstige werken in een woning. Het bevat tal van documenten over de opbouw bv. waar leidingen aangelegd werden welke steunbalken cruciaal zijn en welke materialen precies gebruikt werden.
touchscreens
Welke documenten heb je nodig bij de verkoop van je woning?
Welke documenten heb je nodig bij de verkoop van je woning? Welke documenten heb je nodig bij de verkoop van je woning? Als je een woning wil verkopen moet je eerst een aantal attesten voorleggen. Op die manier hebben de kopers van je huis meer zekerheid over de staat waarin de woning zich bevindt. We zetten ze even op een rijtje. Het doel van een bodemattest is om de koper in te lichten over eventuele grondvervuiling. Dit attest vraag je aan bij de OVAM en kost 5200 per kadastraal perceel. Wanneer de grond niet is opgenomen in het grondeninformatieregister dan wordt er een blanco bodemattest uitgereikt.
tuinpoort
Notaris.be Kopen huren en lenen Kopen en verkopen.
Huur volgens gemeen recht. Recht van erfpacht opstal en natrekking. Naar aanleiding van de verkoop van een woning is de verkoper sedert 1 juli 2008 verplicht een controleverslag met betrekking tot de elektrische installatie te bezorgen aan de koper. Deze controle is verplicht voor een wooneenheid waarvan de elektrische installatie werd begonnen vóór 1 oktober 1981 en die nog geen controleonderzoek door een erkend organisme heeft ondergaan. Onder wooneenheid wordt verstaan een huis een appartement een lokaal of een geheel van lokalen dat als woning dient voor een of meerdere personen die in familieverband of als gemeenschap leven.
Rijschool Den Haag

Contacteer ons