epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Resultaten voor epc deskundige

epc deskundige
Te koop te huur EPC 2dehands.be.
316 x bekeken sinds 28 januari 2014. Beletage Eengezinswoning Villa Aantal kamers. Nog geen EPC en/of elektrische keuring? Bij ons kan u terecht voor een vlotte dienstverlening. Met het onderstaande formulier kunt u de reden opgeven waarom het zoekertje verwijderd verplaatst of aangepast moet worden.
EPC FAQ vragen Miximmo Vastgoed.
In sommige gevallen is er voor bepaalde woningen geen EPC verplicht bij verkoop en verhuur. Bij verkoop wordt het originele EPC doorgegeven aan de nieuwe eigenaar. Bij verhuur bezorgt de eigenaar een kopie van het EPC aan de huurders. Indien er geen EPC aanwezig is bij de notariële akte heeft de notaris de meldingsplicht dit door te geven aan VEA. De verkoper kan zich dan verwachten aan een fikse boete tussen 500 en 5.000. Voor woningen die zijn verhuurd vóór 1 januari 2009 moet er pas een energieprestatiecertificaat zijn als er een een nieuw huurovereenkomst wordt opgesteld. Bij een stilzwijgende verlenging van de huurovereenkomst is er geen nieuwe EPC verplichting.
Energiedeskundige EPC energie-attest Leuven Tienen Diest Aarschot Hoegaarden Sint-Truiden.
Sinds 1 januari 2009 geldt de verplichting ook voor alle huurwoningen. Als u een woning wenst te verkopen of verhuren dan stelt u een erkende energiedeskundige type A aan die het EPC zal opmaken. Studiebureau Nimloth beschikt over de nodige erkenning bij het Vlaams Energieagentschap om een EPC op te stellen voor alle woningen.
EPC-certificering Geomex Safety Consulting bvba Staden en Poperinge.
De uitkomst van deze verrekening zal later op het energieprestatiecertificaat staan. Daarna stuurt de energiedeskundige alles door naar het VEA. Na controle door het VEA krijgt de energiedeskundige bericht dat hij het energieprestatiecertificaat EPC mag afdrukken. De deskundige bezorgt het certificaat samen met de hem ter beschikking gestelde documenten aan de opdrachtgever. De gegevens die de deskundige heeft gebruikt bij de berekening van het certificaat dient hij 10 jaar te bewaren. Bij de verkoop van de woning wordt het Energie Prestatie Certificaat overhandigd aan de nieuwe eigenaar. Bij verhuur van de woning krijgt de huurder een kopie van het Energie Prestatie Certificaat EPC. Het Energie Prestatie Certificaat is 10 jaar geldig ook als de woning van eigenaar verandert of wordt verhuurd.
EPC VA-Architect uw partner in architectuur.
Sinds 1 november 2008 is het energieprestatiecertificaat EPC verplicht bij woningen appartementen studio's die te koop worden aangeboden. Vanaf 1 januari 2009 is die verplichting ook van kracht gegaan voor woningen studio's appartementen studentenkamers die te huur worden aangeboden. Het EPC moet beschikbaar zijn vanaf het moment dat de woning te koop of te huur wordt aangeboden zo niet loopt de eigenaar risico op een boete. Op die manier worden potentiële kopers en huurders geïnformeerd over de energiezuinigheid van de woning.
Energiedeskundige EPC Info.be.
De duurtijd en kostprijs van deze opleiding is afhankelijk van de voorkennis van de kandidaat energiedeskundige. De energiedeskundigen worden steekproefgewijs gecontroleerd door het VEA het Vlaams Energieagentschap. Elke deskundige heeft een persoonlijke erkenningscode die vermeld wordt op je certificaat. Heb je bijkomende vragen voor je deskundige dan kan je hem aan de hand van die code hier raadplegen. Kleurenbalk up Deelnemers Pilootproject. Onderdeel van het Request-IEE Project.
epc deskundige Archives Deceuninck Nederland.
Deceuninck Blog Nieuws tips en trends. Geplaatst op 19 augustus 2014. Energieprestatiecertificaat EPC niet altijd correct opgesteld. Plannen om je woning te verkopen of te verhuren? Dan ontsnap je niet aan de opmaak van het energieprestatiecertificaat of kortweg EPC. Dit wordt ook wel eens het energieprestatieadvies of EPA genoemd. Dat geeft aan hoe energiezuinig je woning is en bevat ook tips om de energie-efficiëntie te verhogen. Het document wordt opgesteld door een gecertificeerd energieadviseur. Uit een steekproef van de Rijksoverheid blijkt dat er vaak nog fouten sluipen in het energielabel. Het energieprestatiecertificaat wat is dat?
Erkende EPC EPB EAP PEB energiedeskundigen in België.
Erkende EPC EPB EAP PEB energiedeskundigen in België. De energienormen voor bouwen en verbouwen worden steeds strenger. Ook als je je woning wil verkopen moet je met een aantal belangrijke eisen rekening houden. Gelukkig zijn er energiedeskundigen die je hierbij kunnen helpen. Ze kunnen certificaten opstellen het energieniveau van je woning in het oog houden tijdens de opbouw of je helpen om energie te besparen in je woning. In België hebben de Gewesten de verantwoordelijkheid over de energiecertificaten.

Contacteer ons