epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Meer resultaten voor energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat
energieprestatiecertificaat
Deze prijzen zijn incl. BTW en enkel geldig voor woongebouwen in Vlaanderen. Neem contact op met info@certicontrol.be voor prijzen in Wallonië en Brussel. Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken. Het EPC beschikt over een kengetal dat een indicatie geeft van het berekend energieverbruik. Dit energieverbruik wordt uitgedrukt in kWh per m bruikbare vloeroppervlakte. Het kengetal houdt rekening met de isolatie en de luchtdichtheid van de woning. De installaties voor verwarming en voor de productie van warm tapwater worden ook beoordeeld.
oude mazouttank opvullen
Verhuren en EPC PEB attest de regionale regels.
Einde van het huurcontract. Andere rechten en plichten van de huurder. De stappen van de huurder. Modellen van brieven en nuttige documenten. EPC en de vergunningen en verslagen. Energieprestatiecertificaat de verplichtingen van de verhuurder verschillen naargelang het gewest. Energieprestatiecertificaat de verplichtingen van de verhuurder verschillen naargelang het gewest. De wetgeving op de energieprestatie van gebouwen valt onder de bevoegdheid van de gewesten. De eigenaar moet terugvallen op de regionale reglementering om zijn verplichtingen inzake de energieprestatieaudit te kennen zowel op het moment van publicatie van de vastgoedadvertenties als bij de ondertekening van het huurcontract. Een geregionaliseerde bevoegdheid in België. De maatregel van de energieprestatie van een gebouw wordt bepaald door drie regionale reglementeringen die de transposities zijn van een Europese richtlijn. Lees Hier Verder
infrarood camera
EnergiePrestatieCertificaat Boortmeerbeek.
Plan uw bezoek aan de gemeente Boortmeerbeek. Plan uw bezoek aan de gemeente Boortmeerbeek. Waarom een energieprestatiecertificaat EPC? Tegen 2050 moet elk huis energiezuinig zijn. Concreet betekent dit dat elke huis even zuinig moet zijn als een huidige nieuwbouwwoning. Daarvoor werkt de Vlaamse Regering samen met de sectoren en organisatie 33 in totaal een Renovatiepact uit. Het renovatiepact moet leiden tot meer renovaties die gericht zijn op een duidelijke verbetering van de energieprestatie en het comfort van de woning. Daardoor zal het energieverbruik van de huishoudens minderen. Dat komt niet alleen het leefmilieu ten goede. Lees meer
vochtproblemen
EPC verkoop en verhuur woningen Energieprestatiecertificaat bij verkoop en verhuur van woongebouwen.
Energieprestatiecertificaat bij verkoop en verhuur van woongebouwen. In uitvoering van de omzetting van de Europese Richtlijn betreffende energieprestaties van gebouwen is het energieprestatiecertificaat bij verkoop en verhuur van woongebouwen verplicht geworden. Bij de verkoop van woongebouwen is het energieprestatiecertificaat sinds 01 november 2008 verplicht. Voor woningen en appartementen die worden verhuurd is de verplichting vanaf 01 januari 2009 van kracht. Wat kost een EPC? klik hier voor meer informatie. LIRY TOM is een professionele partner. Het energieprestatiecertificaat bij verkoop en verhuur van woongebouwen wil potentiële kopers en huurders informeren over de energetische kwaliteit van de woning appartement. Klik hier voor meer informatie
SEO Page Optimizer France
Energieprestatieregelgeving en energieprestatiecertificaat EPC Gemeente Kasterlee.
Energieprestatieregelgeving en energieprestatiecertificaat EPC. De energieprestatieregelgeving geldt voor alle woningen waarvoor een stedenbouwkundige vergunning wordt aangevraagd vanaf 1 januari 2006. Vanaf deze datum dient elke vergunningsaanvraag een aanvraagformulier met een verklaring van de aanvrager en de architect te bevatten met de maatregelen om aan de regelgeving te voldoen. Een aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning moet voldoen aan de EPB-eisen EnergiePrestatie en Binnenklimaat. Er zijn drie soorten eisen gedefinieerd onder de EPB-eisen. De eisen zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de bestemming van het gebouw.
Doorlopend krediet
Verband tussen K-peil E-peil en energieprestatiecertificaat? Livios.
Het K-peil bepaalt dus mee het E-peil. Meer informatie vind je in het artikel E en K-peil. Bij gebouwen waarvoor een E-peil wordt berekend wordt tegelijk met de EPB-aangifte het energieprestatiecertificaat EPC opgemaakt. Het energieprestatiecertificaat bij de bouw duidt aan of het gebouwdeel voldoet aan de EPB-eisen en vermeldt het E-peil. Het brengt dus in kaart hoe energiezuinig of net energieverslindend een woning is. Meer beantwoorde vragen over Lage energiewoning 14/06/2016. Vind je dit artikel interessant? Livios streeft steeds naar juistheid objectiviteit en betrouwbaarheid van de informatie die het verstrekt.
magnesium forte
Dirk VANDERSTRAETEN energieprestatiecertificaat EPC.
Kopen huren en lenen. In de context van energieprestatiecertificaat EPC vindt u op notaris.be nog volgende 10 artikels. Zowel in het Vlaams als in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het energieprestatiecertificaat EPC. 2 Het energieprestatiecertificaat EPC. Het EPC licht de kandidaat-huurder in over de energetische kwaliteit van de woning of het appartement. 3 Het energieprestatiecertificaat EPC. Het EPC licht de kandidaat-huurder in over de energetische kwaliteit van de woning of het appartement. 4 U verkoopt of verhuurt uw woning? Dan heeft u een energieprestatiecertificaat nodig. Indien u uw woning wenst de verkopen of te verhuren heeft u binnenkort een EnergiePrestatieCertificaat.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verhuur en verkoop van bestaande woningen Gemeente Beveren.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verhuur en verkoop van bestaande woningen. De verkoper of verhuurder van een woning moet verplicht een energieprestatiecertificaat EPC hebben. Alleen een erkende energiedeskundige type A mag het opmaken. Op het EPC staat de energiescore van de woning en advies om energie te besparen aan de koper of huurder. Het EPC legt geen eisen op aan het gebouw. Het kan gebruikt worden om mogelijke kopers of huurders te informeren over de energiezuinigheid van de woning.
Het energieprestatiecertificaat voor woningen onderbenut uiteenlopende tarieven en energiescores.
U bent hier Pers informatie Persberichten 2012 Het energieprestatiecertificaat voor woningen onderbenut uiteenlopende tarieven en energiescores. Het energieprestatiecertificaat voor woningen onderbenut uiteenlopende tarieven en energiescores. Elke consument krijgt vroeg of laat te maken met het energieprestatiecertificaat kortweg EPC als hij een woning verkoopt of verhuurt. Dit certificaat is intussen in de drie gewesten van ons land verplicht. De consumenten zullen er jaarlijks allen samen meer dan 50 miljoen euro aan uitgeven. In 2011 werden in Vlaanderen maandelijks gemiddeld zon 10 000 EPCs ingediend. Test-Aankoop heeft verschillende energieprestatiecertificaten laten opstellen voor vijf woningen verspreid over het land.

Contacteer ons