epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Op zoek naar epc vlaanderen?

epc vlaanderen
epc vlaanderen
Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Vanaf slechts 60 extra kan u uw EPC uitbreiden met een elektrische keuring! BTW Prijs COMBI incl. slechts 198 ipv 262. slechts 229 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 279 ipv 303. Beste tarieven van de markt. Alle kosten inbegrepen btw transport. Indien er verschillende woonunits zijn in het gebouw studio's appartementen dient u één EPC per woonunit aan te vragen. Deze prijzen zijn incl. BTW en enkel geldig voor woongebouwen in Vlaanderen.
ATK EPC.
Deze werd van kracht met het besluit van de Vlaamse Regering van 11 januari 2008. Het EPC drukt de energetische kwaliteit van een woning uit aan de hand van een kengetal. Naast het kengetal staan op het EPC ook een aantal energiebesparende aanbevelingen dewelke informatief zijn en niet verplicht uit te voeren. Met het EPC kan de energetische prestatie van gebouwen onderling vergeleken worden.
studentenjob
EPC attest Vlaanderen en Brussel.
Voor woningen met abnormaal veel aanbouwen en insprongen zal er een supplement aangerekend worden. Downloads voorbeelden en info. Voorbeeld van een EPC attest voor Vlaanderen klik hier. Voorbeeld van een nederlandstalig EPC attest voor Brussel klik hier. Info met toelichting bij een EPC attest voor Brussel klik hier. Aanvraag en vragenlijst EPC-EPB-attest download hier. EPC Vlaanderen formulier download hier. E PC attesten elektrische keuringen bijstand bij aankoop technische keuring plaatsbeschrijven en herstel huurschade. Tel 02/453 07 38. Fax 02/453 07 38. Gsm 0495/24 38 24.
leningen berekenen
EPC bij verkoop of verhuur van een woning met bouwaanvraag vóór 2006 Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Hoe lager de energiescore hoe energiezuiniger de woning is. Op de website energiesparen.be kunt u met Test uw EPC de EPC-score van een woning vergelijken met de gemiddelde EPC-score in uw gemeente provincie of in Vlaanderen. Het EPC moet verplicht worden opgemaakt vóór het te koop of te huur stellen van elke aparte wooneenheid die autonoom kan functioneren. Een autonome wooneenheid is een woonruimte met eigen toilet een eigen douche of bad en eigen keuken/kitchenette. Een EPC is dus verplicht. per serviceflat behalve wanneer men werkt met een dagprijs in plaats van een huurovereenkomst. Op de website energiesparen.be vindt u een overzicht van alle wooneenheden waarvoor een EPC verplicht is.
vente d entreprise
Epc West-Vlaanderen goudengids.be.
Jozef Nellenslaan 149 8300 Knokke Knokke-Heist. Kleine Noordstraat 68 8830 Hooglede. 5 Zakenkantoor Philippe Dhont. Kleine Stadenstraat 93 8830 Hooglede. Kapelleriestraat 3 8840 Staden.
velo electrique
EnergiePrestatieCertificaat EPC.
Blowerdoor en thermografie Dakisolatie EPC en schattingen. Energico kan u een professioneel EPC afleveren tegen zeer democratische prijzen wij maken voor u steeds een vrijblijvende offerte op maat en leveren zowel EPC's elektrische keuringen als onafhankelijke schattingen en alle mogelijke combinaties hiervan. Het moet snel gaan? Geen probleem na bestelling telefonisch of per email kunnen wij binnen de 48u het plaatsbezoek afleggen én het verslag EPC of schatting elektronisch afleveren. Het EnergiePrestatieCertificaat afgekort EPC is sinds 1 november 2008 voor de verkoop en sinds 1 januari 2009 voor de verhuur van woningen of appartementen verplicht.
lang parkeren schiphol
EPC Vlaanderen.
Wanneer heb ik een EPC nodig? Elke woning of appartement die verhuurd of verkocht wordt dient over een energieprestatiecertificaat of EPC te beschikken. Dit certificaat moet reeds voorhanden zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Enkel een erkend energiedeskundige type A mag een EPC opmaken. Waarom heb ik een energieprestatiecertificaat nodig? Met het energieprestatiecertificaat kunnen kandidaat kopers of huurders de energiezuinigheid van woningen en appartementen inschatten en vergelijken.
assurance auto malus
Woning verkopen of verhuren? EPC nodig! Energiesparen.
EPC bij verkoop en verhuur van woongebouwen. Woning verkopen of verhuren? Het EPC bij verkoop en verhuur van woningen wordt opgesteld door een erkend energiedeskundige type A. De eigenaar die zijn woning wil verkopen of verkopen is daarvoor verantwoordelijk. Ook als beroep wordt gedaan op een immobiliënkantoor of een notaris. Bij verkoop moet het EPC overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. Bij verhuur moet een kopie van het EPC aan de huurovereenkomst toegevoegd worden. Voor welke woningen is het EPC verplicht? Zo gaat u te werk! Wat komt aan bod in het EPC? Verplichte vermelding van EPC-informatie in advertenties.
EPC Certificaat laten opmaken.
Energiedeskundige voor opmaak EPC Certificaat in regio Pajottenland Vlaams Brabant Herne Gooik Halle Beersel Dworp Alsemberg Lennik Dilbeek Pepingen Sint-Pieters-Leeuw Ninove Geraardsbergen

Contacteer ons