epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Op zoek naar EPC score?

EPC score
EPC score
Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Vanaf slechts 60 extra kan u uw EPC uitbreiden met een elektrische keuring! BTW Prijs COMBI incl. slechts 198 ipv 262. slechts 229 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 279 ipv 303. Beste tarieven van de markt. Alle kosten inbegrepen btw transport. Indien er verschillende woonunits zijn in het gebouw studio's appartementen dient u één EPC per woonunit aan te vragen. Deze prijzen zijn incl. BTW en enkel geldig voor woongebouwen in Vlaanderen.
EPC score Bouwinfo.
Mijn Huis Mijn Architect 2016. Home Forum Bouwen en Verbouwen Energiezuinig verbouwen EPC score. Forum Nieuwe berichten FAQ. Voeg een andere quoty toe of reply now. Geplaatst op 09-12-2012 222907. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. wij hebben een gerenoveerd huis gekocht met een EPC score van 363 kWh/m2. omdat we ons huidige huis verkopen hebben we ook een EPC deskundige moeten laten komen en onze score is 130 kWh/m2.
Hypotheek simulatie
EPC certificaat Greenfish Energy.
Het EPC bevat ook algemene en vrijblijvende aanbevelingen om de energieprestatie van het gebouw te verbeteren. Waarvoor dient het EPC? Dankzij de toegewezen energetische score kan men de energieprestaties van verschillende woningen onderling vergelijken en dus ook voor elk gebouw het energieverbruik ten opzichte van de bruikbare vloeroppervlakte te weten komen uitgedrukt in kWh/m. Waneer moet ik een EPC aanvragen voor mijn woning? Het EPC certificaat moet aangevraagd worden bij. In het Vlaams Gewest. Het energieprestatiecertificaat is sinds november 2008 verplicht bij de verkoop van woningen en appartementen. Sinds januari 2009 is het document ook verplicht bij de verhuur van wooneenheden zoals woningen appartementen en woongebouwen. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
goochelaar
Comfortabel Wonen EPC Attest vanaf 80 euro inclusief BTW!
Aan de hand van het plaatsbezoek en de beschikbare documenten wordt er een EPC berekening gemaakt en wordt er een EPC waarde EPC score of noem het ook een energielabel voor de woning bekomen. Had je graag ook even jouw score gesimuleerd? Via volgende link kan je op website www.Bouw-Energie.be EPC en EPB waarden simuleren. Let wel dit is een simulatie en is niet geldig als E-peil voor verdere verkoop of EPB aangifte! Prijzen startende vanaf 80 BTW inclusief. Om een scherpe prijs te ontvangen voor meerdere EPCs of voor EPC aanvragen gelieve telefonisch of via onderstaande link contact op te nemen.
wasmachine
Buro Design Center Trademart Brussel.
Fiets ophangsysteem
EPC Keuring? Bestel Online!
Het EPC heeft een geldigheidsduur van 10 jaar. Om tot een betere score te komen is het aangewezen dat de verkoper zoveel mogelijk bewijsmiddelen ter beschikking heeft. Volgende bewijsmiddelen kunnen zorgen voor een betere EPC score. Gedateerde uitvoeringsplannen of bouwaanvraagplannen. Facturen van geregistreerde aannemers voor bijvoorbeeld uitvoeren van isolatiewerken plaatsing nieuwe ramen installeren nieuwe verwarmingsketel. KEURteam vzw heeft al een ruimte ervaring opgedaan in het opmaken van deze certificaten verspreid over West en Oost-Vlaanderen. Wij zijn dus uw uitgelezen aanspreekpunt voor het afleveren van deze attesten. Bovendien hebben wij volgende bijkomende voordelen t.o.v. De audits worden uitgevoerd door mensen met kennis van zaken en dus ook met kennis van de bouw en constructie van huizen.
camping
EPC keuringen Johan Corstjens.
energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een EPC-score. Op die manier krijgt men een idee over de energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid van een woongebouw. De energiescore houdt geen rekening met verbruiksgegevens maar komt tot stand door rekening te houden met de gebruikte materialen de isolatiewaarden van de verliesoppervlakken dak muur vloer ramen en deuren en de installaties voor ruimteverwarming sanitair warm water en ventilatie.
figuurcorrigerend ondergoed
Elektriciteit nadelig voor EPC BEVECE.
In het EPC wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende types elektrische verwarming bijvoorbeeld convectoren of accumulatiekachels. De EPC score voor wooneenheden die verwarmd worden met elektriciteit hoeft zich niet noodzakelijk te vertalen in een hoge energiefactuur. Mits doordacht omspringen met de elektrische verwarmingsinstallatie kan men normale energiefacturen bekomen. Waarom worden elektrische auto's dan gepromoot? Rijden met aardolie producten benzine diesel is weinig rendabel. Een klassieke verbrandingsmotor in een auto heeft een zeer laag rendement 25-35%. Dus meer dan de helft van de energie gaat verloren in warmte. Een stookolie of gas-ketel heeft een veel hoger rendement 85-107% waardoor meer energie nuttig aangewend wordt om de woning te verwarmen.
EPC.
Verkopers en verhuurders kunnen op hun beurt de energiezuinige kenmerken van hun woning in de verf zetten. Op het EPC staat een kengetal score. Deze score wordt berekend op basis van de eigenschappen van het gebouw zoals de gebruikte materialen en de isolatiewaarden van muren en dak ramen en deuren en de installaties voor verwarming en warm water. Het kengetal wordt uitgedrukt in kWh/m en drukt uit wat het berekende jaarverbruik is ten opzichte van de bruikbare vloeroppervlakte van de woning. Bij de berekening wordt geen rekening gehouden met het verbruikersgedrag of de gezinssamenstelling van de vorige bewoners. Dit kengetal zal dus vaak niet overeenstemmen met de gegevens die u bijvoorbeeld op uw elektriciteitsfactuur vindt.

Contacteer ons