epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Meer resultaten voor verkoop van woning

verkoop van woning
huis verkopen zonder makelaar tips
Zelf uw huis verkopen toch op Funda. Verkopen zonder makelaar toch het huis op Funda 177. Op Funda zonder makelaar eenmalig 177 euro. U wilt uw huis of appartement verkopen zonder dat u een dure makelaar hoeft in te schakelen. Een prima idee waarmee u duizenden euro's uitspaart. Maar hoe zorgt u ervoor dat het huis in de zoekresultaten van Funda komt? Op de andere woningwebsites zoals Jaap.nl en Huislijn.nl kunt u tegen betaling zelf een vermelding plaatsen. Op de website van Funda kan alleen een makelaar dat voor u doen.
ik verkoop mijn huis
Huis verkopenDe huisopkoper-Wij Kopen Direct Uw Huis-Bel0475226699.
Hieronder vindt u een aantal woningen die momenteel gerenoveerd worden door de huisopkoper. Wat is de snelste weg naar de verkoop van uw woning? Bel ons op 09 211 11 40 of bel/sms ons op 0475 22 66 99 of u klikt op contact. U kiest wat u het beste uitkomt. We maken een afspraak als het kan nog dezelfde dag. U wilt geen tijd verliezen? Als het in uw en onze planning past is een afspraak heel snel mogelijk dezelfde dag nog. Overdag s middags s avonds of zelfs in het weekend. We komen bij u langs en bekijken uw huis uw appartement uw bouwgrond.
lenen
Welke attesten heb je nodig bij de verkoop van een woning? Nieuws Ik Ga Bouwen.be.
Daarom nog eens even op een rij welke attesten u precies nodig heeft voor de verkoop van een woning. Bij de verkoop van een huis is het verplicht om een aantal attesten voor te leggen en aan enkele informatieverplichtingen te voldoen. Dit is vooral om de koper meer zekerheid te geven over de staat van de woning of grond. We sommen nog eens voor u op wat u precies moet kunnen voorleggen. Keuringsattest van de elektrische installatie Dit attest geeft aan of de installatie aan de huidige normen voldoet. De controle moet gebeuren door een erkend mechanisme en kost ongeveer 120 euro.
hr ketel
Woning verkopen of eerst een nieuwe kopen? KBC Bank Verzekering.
Gelukkig kan de bank je uit de nood helpen met een overbruggingskrediet. Handig want zo financier je nu al de aankoop van je nieuwe woning en wacht je intussen op de verkoop van je huidige woning. Met de opbrengst van die verkoop betaal je je overbruggingskrediet terug. Is de opbrengst van de verkoop onvoldoende om het overbruggingskrediet volledig terug te betalen? Dan kun je voor het tekort een langlopend hypothecair krediet aangaan. Afhankelijk van je persoonlijke situatie zoeken we samen met jou de meest gepaste oplossing. Let wel een overbruggingskrediet heeft een maximale looptijd van 12 maanden. Als je woning binnen die termijn niet verkocht is neem je contact op met KBC. Op dat moment kunnen we de mogelijkheden bekijken en de meest passende oplossing aanbieden. Of eerst mijn woning verkopen?
mobilier de bureau
Ik verkoop mijn eigendom. Wat met de brandverzekering? Dewaele.
Bij de verkoop van je woning komt heel wat administratie kijken heb je er bijvoorbeeld al aan gedacht wat je moet doen met je brandverzekering?
stress
7 domme blunders om te vermijden bij de verkoop van je huis.
En ja dan zal je op bepaalde aspecten moeten toegeven. Maar liever water bij de wijn dan een onverkochte woning toch? De nadelen van je woning verbergen. De mindere aspecten van je woning komen vroeg of laat toch boven water drijven. Je kan dus beter zorgen dat je van bij de start open bent over de gebreken van je woning. Je kan duizenden euros verliezen door slechte fotos te gebruiken. Omdat de meeste mensen hun zoektocht naar een woning online starten. En dan zijn goede fotos best doorslaggevend. Werk je samen met een makelaar? Hij of zij zal ook weten dat kwalitatieve fotos de perfecte eerste indruk zijn van je woning.
huis verkopen zonder makelaar
Elektrische keuring Info aanvragen.
Sinds 1 juli 2008 is de eigenaar van een oudere woning of appartement verplicht om bij de verkoop een elektrische keuring te laten uitvoeren. De keuring heeft enerzijds tot doel om de koper in te lichten omtrent de staat van de bestaande elektrische installatie en anderzijds wenst de overheid de kwaliteit van de oude installaties te verbeteren. Welke woningen komen in aanmerking voor de verplichte controles? Er wordt een onderscheid gemaakt tussen woningen met een elektrische installatie of delen van de elektrische installatie ouder dan 1 oktober 1981 en nieuwere woningen of installaties. Woningen en appartementen ouder dan 1 oktober 1981.
huis kopen
Immovlan.be Advies Alzheimer dement Kan een wilsonbekwame zijn woning verkopen?
Meer informatie vindt U in onze Help-pagina's. Advies Familie Scheiding Erfenis. Alzheimer dement Kan een wilsonbekwame zijn woning verkopen? Dit is een antwoord op een vraag van een gebruiker van Immovlan.be. Stel uw vastgoedvragen op Immovlan.be. Als je moeder wilsonbekwaam is kan ze haar woning niet verkopen. Je moet aan de vrederechter eerst vragen dat een bewindvoerder wordt aangesteld. Je moeder bevindt zich in een rusthuis of in een gespecialiseerde instelling. Ze lijdt aan de ziekte van Alzheimer of is dement. Kan ze haar woning verkopen of kan jij dat samen met je broers en zussen doen? Zelf tekenen kan niet. Als iemand wilsonbekwaam is omdat die bv. dement is of alzheimer heeft kan die zijn huis niet zelf verkopen.
audio versterker
Hoe uw eigendom verkopen als uw hypothecair krediet nog loopt? Wikifin.
Het gaat om een schadevergoeding die een deel dekt van de intresten die hij niet meer zal ontvangen op uw lening. De overdracht van uw huidige krediet op uw nieuwe woning bespaart u een aantal kosten. u moet de kredietverstrekker geen schadevergoeding betalen omdat uw lening gewoon doorloopt. uw hypotheek overdragen kost minder dan ze te laten schrappen. u vermijdt de kosten van een nieuw hypothecair krediet. Ga vóór u een nieuw krediet afsluit na of de voordelige voorwaarden wel degelijk opwegen tegen de kosten die u moet maken om uw vroegere lening af te kopen.
vochtbestrijding

Contacteer ons