epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Meer resultaten voor epc verplicht

epc verplicht
epc verplicht
Wenst u een woning of appartement te verhuren of te verkopen? Dan bent u als eigenaar verplicht om een EPC van het woongebouw te laten opmaken door een erkend energiedeskundige. Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Vanaf slechts 60 extra kan u uw EPC uitbreiden met een elektrische keuring! BTW Prijs COMBI incl. slechts 198 ipv 262. slechts 229 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 279 ipv 303. Beste tarieven van de markt.
EPC vanaf 1 juli ook verplicht voor woningen zonder verwarming Structura.
Menu uitklappen Menu uitklappen. EPC vanaf 1 juli ook verplicht voor woningen zonder verwarming. EPC VANAF 1 JULI OOK VERPLICHT VOOR WONINGEN ZONDER VERWARMING. Vandaag moet er geen EPC aanwezig zijn op het moment van de tekoop of tehuurstelling indien er geen verwarmingsinstallatie staat in de woning. Dit vormt één van de voornaamste vrijstellingen op de EPC-informatieplicht die bijvoorbeeld kan worden aangewend voor de verkoop van casco-woningen. Volgens het Vlaams Energieagentschap VEA brengt deze vrijstelling een aantal ongewenste effecten met zich mee. Zo verwijdert men soms de bestaande verwarmingsinstallatie om te vermijden dat er een EPC moet worden opgemaakt.
elektriciteit
EPC Energieprestatiecertificaat nodig? Certicontrol natuurlijk!
Wenst u een woning of appartement te verhuren of te verkopen? Dan bent u als eigenaar verplicht om een EPC van het woongebouw te laten opmaken door een erkend energiedeskundige. Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Vanaf slechts 60 extra kan u uw EPC uitbreiden met een elektrische keuring! BTW Prijs COMBI incl. slechts 198 ipv 262. slechts 229 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 279 ipv 303. Beste tarieven van de markt.
hypotheekrente
Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen. Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen. Lees deze pagina voor. Wie een woning appartement studio publiekelijk te koop of te huur aanbiedt moet verplicht een energieprestatiecertificaat EPC hebben. Het EPC informeert mogelijke kopers of huurders over de energiezuinigheid van de woning. In advertenties voor de verkoop of verhuur moet onder meer de energiescore van de woning vermeld worden. Welk EPC hebt u nodig? U moet een geldig EPC hebben vanaf het moment dat u uw woning te koop of te huur aanbiedt. Een EPC is nodig per wooneenheid woning appartement studio. EPC bij verkoop of verhuur van een woning met bouwaanvraag vóór 2006. Voor nieuwbouwwoningen met bouwaanvraag vanaf 2006.
wasmachine
Notaris.be Kopen huren en lenen Kopen en verkopen.
Recht van erfpacht opstal en natrekking. Zowel in het Vlaams als in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop van woningen appartementen verplicht. Het energieprestatiecertificaat informeert de koper over de energetische kwaliteit van het gebouw. Daarnaast zal het energieprestatiecertificaat informeren over kosteneffectieve maatregelen voor de verbetering van de energieprestatie van het gebouw. Het energieprestatiecertificaat is in principe tien jaar geldig. Wanneer de wooneenheid opnieuw verkocht wordt binnen deze geldigheidstermijn van tien jaar moet geen nieuw EPC voor verkoop opgemaakt worden. Het originele EPC zal in dat geval overgezonden worden aan de nieuwe koper.
Heeft u al een EPC certificaat Markt 21.
Ook bij verkoop van niet-residentiële gebouwen is een EPC verplicht. Wat is het EPC energieprestatiecertificaat bij verkoop en verhuur van woongebouwen? Potentiële kopers of huurders van een woongebouw krijgen met het EPC een idee van de energiezuinigheid van de woning en bovendien krijgen ze een aantal vrijblijvende adviezen om de energieprestatie van het gebouw te verbeteren. Verkopers en verhuurders kunnen met het EPC de energiezuinige kenmerken van hun woning/gebouw in de verf zetten.
Het verschil tussen EPB en EPC.
Er wordt dus geen energiecertificaat bij bouw opgesteld en als men een verbouwde woning wil verkopen of verhuren is het dus wel verplicht om een EPC te laten opstellen. IJsland start met diepste geothermische boring ter wereld. Overgang naar hernieuwbare energie onomkeerbaar. Nederlandse treinen rijden 100% op groene energie. Wij helpen particulieren en bouwprofessionals om meer inzicht te krijgen in het energieverbruik van gebouwen en de steeds strenger wordende energienormen.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Voor collectieve woongebouwen zoals studentenhomes waar men een gemeenschappelijke keuken of badkamer aantreft wordt er verplicht één EPC opgemaakt voor de volledige woning. EPC is verplicht in volgende gevallen. Verkoop en verhuur van een woning of appartement. Verkoop van een serviceflat. Verkoop van het geheel in volle eigendom tussen familieleden. Verkoop van Beschermde gebouwen. Verkoop van een woning die zal worden afgebroken of verbouwd. Verkoop van een afgebrande woning. Verkoop stacaravan dienend als permanente verblijfplaats. Een woning wordt geheel verkocht maar bestaat uit 3 appartementen. Een woning zonder installaties voor productie van warm water. Woningen zonder keuken zonder badkamer of zonder toilet.
EPC-certificaat verplicht bij verhuur AG Insurance.
Bekijk het volledige overzicht. Laatste Wijziging 09 maart 2017. Vergeet uw EPC niet. In België is een energieprestatiecertificaat EPC verplicht als u een pand verhuurt. De regelgeving verschilt per gewest. Hier vindt u alles op een rijtje. Een energieprestatiecertificaat EPC bevat de energiescore de energiezuinigheid van een woning en aanbevelingen om energie te besparen. Er moet een EPC opgesteld worden per wooneenheid die autonoom kan functioneren huis appartement studio sociale woning Het document blijft tien jaar geldig.

Contacteer ons