epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Meer resultaten voor verkoop van een woning

verkoop van een woning
Welke attesten heb je nodig bij de verkoop van een woning? Nieuws Ik Ga Bouwen.be.
Daarom nog eens even op een rij welke attesten u precies nodig heeft voor de verkoop van een woning. Bij de verkoop van een huis is het verplicht om een aantal attesten voor te leggen en aan enkele informatieverplichtingen te voldoen. Dit is vooral om de koper meer zekerheid te geven over de staat van de woning of grond. We sommen nog eens voor u op wat u precies moet kunnen voorleggen. Keuringsattest van de elektrische installatie Dit attest geeft aan of de installatie aan de huidige normen voldoet. De controle moet gebeuren door een erkend mechanisme en kost ongeveer 120 euro. De uitslag van de controle kan zowel positief als negatief zijn.
koelkast tafelmodel
Welke attesten zijn verplicht bij de verkoop van een woning? De Tijd.
24 januari 2014 1228. Sven Vonck/Petra De Rouck. Geef zelf een reactie. De Vlaamse vastgoedmakelaars en notarissen willen kopers en verkopers van een woning bewust maken van het belang van een waterdichte verkoopovereenkomst. Ze werkten daarom een modeldocument uit en maakten afspraken om te vermijden dat documenten en attesten dubbel worden aangevraagd. Een overzicht van de verplichte attesten. Abonneer nu Bekijk onze abonnementsformules. Vlaanderen schrapt belastingvoordeel dakisolatie. Extra korting op schenkbelasting voor wie renoveert of verhuurt.
gazelle esprit c3
Wijze van verkoop van een woning Belgium.be.
Wijze van verkoop van een woning. De onderhandse verkoop of verkoop uit de hand. Bij een verkoop uit de hand komen verkoper en koper overeen om een bepaald goed te verkopen voor een bepaalde prijs. De verkoopsvoorwaarden worden in onderling akkoord vastgelegd in een voorlopige verkoopovereenkomst onderhandse overeenkomst of compromis. Deze overeenkomst is bindend. Als een koper wat meer bedenktijd wil kan hij aan de eigenaar een optie vragen. Dat is een eenzijdige verbintenis van de verkoper om binnen een bepaalde termijn bijvoorbeeld een week niet aan iemand anders te verkopen.
Hoe uw eigendom verkopen als uw hypothecair krediet nog loopt? Wikifin.
Het gaat om een schadevergoeding die een deel dekt van de intresten die hij niet meer zal ontvangen op uw lening. De overdracht van uw huidige krediet op uw nieuwe woning bespaart u een aantal kosten. u moet de kredietverstrekker geen schadevergoeding betalen omdat uw lening gewoon doorloopt. uw hypotheek overdragen kost minder dan ze te laten schrappen. u vermijdt de kosten van een nieuw hypothecair krediet. Ga vóór u een nieuw krediet afsluit na of de voordelige voorwaarden wel degelijk opwegen tegen de kosten die u moet maken om uw vroegere lening af te kopen. De Centrale voor kredieten.
Gemiddelde prijs van de verkopen van woonhuizen Statistieken Analyses Home.
Indien u zelf variabelen wenst te de selecteren klikt u op het icoontje onder de tabel om de interactieve toepassing te starten. Onderstaande starttabel of de hierboven vermelde links tonen slechts een gedeelte van de beschikbare gegevens. Klik op de be.STAT-knop onderaan de tabel of op de links hierboven en ontdek de dynamische functies van be.STAT! Gemiddelde prijs van de verkopen van woonhuizen. Gemiddelde prijs van verkopen van villa's. Gemiddelde prijs van de verkopen van appartementen. Gemiddelde prijs van de verkopen van bouwgronden. Gemiddelde prijs van de verkopen van gewone woonhuizen per gemeente arrondissement provincie en gewest 1992 2000 2005 2010 2015 2016 2017.
Benodigde attesten bij verkoop woning Ikverkoopmijnhuiszelf.be.
Als de notaris niet beschikt over het attest mag de verkoop niet doorgaan. De eigenaar van een woning gebouwd na 1981 beschikt over een attest. Een keuring is 25 jaar geldig en moet daarna opnieuw worden aangevraagd. Bij verlies dient de verkoper een nieuw attest aan te vragen. Het keuringsverslag mag zowel positief als negatief zijn. Als vermeld wordt dat de installatie niet conform is mag de woning echter wel verkocht worden. De koper heeft dan 12 of 18 maanden de tijd om alles conform te maken. Een bodemattest dient aanwezig te zijn bij de verkoopakte van een onroerend goed.
Kopen en verkopen van een woning Leven wonen en werken in Spanje.
Kopen en verkopen van een woning. Hierna staan er een aantal aandachtspunten die u best even kan lezen indien u een woning wil kopen of indien u uw woning wil verkopen. In Spanje heeft men andere gewoontes dan in België of Nederland.
5 tips om je woning vlot te verkopen.
Is er een tuin terras garage of parking aanwezig? Een kandidaat koper/huurder wil niet alleen informatie over het huis of appartement zelf hij wil ook een idee krijgen van de omgeving. Een woning nabij een busstation kan immers aantrekkelijk zijn voor iemand die naar zijn werk pendelt. Ook groen in de buurt winkels of scholen zijn vaak belangrijke punten waar een mogelijk nieuwe bewoner aandacht voor heeft. Het prijsgeven van jouw adresgegevens kan hier zeker toe bijdragen maar als je dat liever niet doet kan je de ligging van de woning evenzeer beschrijven. Zet alle pluspunten van de woning en de omgeving zoveel mogelijk in de verf zonder de dingen mooier en beter voor te stellen dan ze zijn.

Contacteer ons