epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Zoeken naar epc wallonie

epc wallonie
Energiescore nu ook in advertenties in Wallonië Recht en Geld Plusmagazine.be.
08/12/14 om 1029 Bijgewerkt om 1029. Na Vlaanderen en Brussel verplicht nu ook Wallonië het EPC te vermelden in alle vastgoedadvertenties. Een slecht geïsoleerde woning huren of kopen heeft uiteraard gevolgen voor uw energiefactuur. Het EPC energieprestatiecertificaat toont je of het huis of appartement dat je wil kopen of huren een energievreter is of niet. Zo kan je als toekomstige koper of huurder de energiekost beter inschatten en kan je deze kost ook met die van andere gebouwen vergelijken.
tandarts nieuwegein
Topic EPC Wallonië Woonforum.
Home Forums Administratie Wallonië EPC Wallonië. This topic contains 1 reply has 1 voice and was last updated by Antoine 4 years 8 months ago. Viewing 2 posts 1 through 2 of 2 total. september 13 2011 at 356 pm 53. Is het energieprestatiecertificaat voor Wallonië al verplicht? Zo ja waar kan ik een lijst vinden met deskundigen die dit mogen doen? september 15 2011 at 651 pm 89. Ja al verplicht hier is de lijst. Viewing 2 posts 1 through 2 of 2 total.
EPC vanaf 1 juni ook verplicht in Waals Gewest Epb-regelgeving Livios.
Wat waarom en hoe? EPC vanaf 1 juni ook verplicht in Waals Gewest. Wat waarom en hoe? EPC vanaf 1 juni ook verplicht in Waals Gewest. Vanaf 1 juni 2010 is het ook in Wallonië verplicht om een energieprestatiecertificaat epc voor te leggen bij de verkoop van een woning. Het certificaat geeft weer hoe zuinig of energieverslindend het huis is. In Vlaanderen bestaat het epc al langer en in een iets andere vorm. Het certificaat is voorlopig enkel verplicht bij de verkoop van eengezinswoningen. Vanaf juni 2011 is er een uitbreiding naar alle residentiële gebouwen die in Wallonië te koop of te huur staan.
EPC EPC berekenen epc wallonie.
EPC Diensten door Woningkeuring Heylen uit Lille. Boudewijn Heylen uit Lille is bachelor bouwkunde en heeft reeds 25 jaar ervaring in de bouw. Het EPC of het energieprestatiecertificaat is een zeer belangrijk document en heeft invloed op de verhuurprijs of verkoopprijs. Daarom werkt expert Heylen zeer correct en nauwkeurig. Door bijscholing wenst hij steeds op de hoogte te blijven van de veranderingen en de ontwikkelingen inzake energie. EPC expert met veel ervaring. Boudewijn Heylen is reeds sinds oktober 2008 officieel erkend door VEA als energiedeskundige in Vlaanderen.
Certi EPC enegerieprestatiecertificaat certificat énergétique.
Certi is uw partner op de vastgoedmarkt bij het opstellen van uw certificaten. Certi est votre partenaire en certification pour le marché immobilier.
Record Bank Blog.
Ik hoor verhalen van deskundigen die een EPC uitreiken zonder het gebouw te bezoeken maar gewoon na een telefonisch interview. Zo is het natuurlijk totaal onmogelijk om tot een degelijk EPC te komen. Vergelijkende tabel EPC in Vlaanderen Brussel Wallonie. Geen minimum wel slagen in examen. Centraal examen vanaf 2013. Geen minimum wel slagen in examen. Centraal examen vanaf 2013. Gebaseerd op het Nederlandse programma Builddesk. Gebaseerd op het Nederlandse programma Builddesk. Ontwikkeld door Université Louvain-la-Neuve en het WTCB. Aanbevelingen om energie te besparen. Cijfer kwh/m 2 xjaar. Cijfer kwh/m 2 xjaar. Cijfer kwh/m 2 xjaar en letters A tot G.
Veiligwonen keurt en levert de attesten voor uw woning Tags.
Het wordt door een erkende certificeerder afgegeven bij een vastgoedtransactie van een bestaand gebouw en heeft als. Wanneer is een EPC vereist? Bij een vastgoedtransactie voornamelijk verkoop of verhuur van een bestaand residentieel gebouw moet een EPC worden afgegeven door een certificeerder die erkend is door het Waalse Gewest. Wat is een gebouw? hetzij elke constructie met een dak een vloer en muren of wanden die het binnenvolume scheiden van de lucht en de grond buiten waarin energie wordt gebruikt om het klimaat te regelen en dat voorzien. Wat is een residentieel gebouw? Dat is een gebouw of een deel van een gebouw dat bedoeld is voor individuele of collectieve huisvesting met permanente of tijdelijke bewoning hetzij een individuele woning hetzij een collectieve. Wat is een bestaand residentieel gebouw?
Epb Walloni Belgische bedrijven overzicht.
Climatex nv is gespecialiseerd in de volgende disciplines. Energieprestatieregelgeving Vlaanderen en Brussel. EAP energieaudits voor bestaande gebouwen energiedeskundige type B. EPC certificatie voor verkoop en verhuur energiedeskundige type A. Externe energiedeskundigen publieke gebouwen. De diensten die Climatex nv u biedt heeft tot doel de kwaliteit de vooruitstrevendheid en de veiligheid van uw bouwproject te optimaliseren. Bouwafwerking Energie Advies Veiligheid. ADVIESBUREAU DIRK DE GROOF Putte Mechelen. Adviesbureau Dirk De Groof treedt op als algemeen bouwkundig studie en adviesbureau. We zijn gespecialiseerd in verscheidene activiteiten waarmee architecten projectontwlkkelaars en bouwheren te maken krijgen tijdens het bouw verbouw. ADVIESBUREAU DIRK DE GROOF Info.

Contacteer ons