epc certificaat
epc attest
epc waarden
epc keuring
elektrische keuring
epc platform
epc appartement
EPC berekenen
EPC aanvragen
energiedeskundige type A

Op zoek naar Energiecertificaat verplicht?

Energiecertificaat verplicht
Energiecertificaat verplicht
Wenst u een woning of appartement te verhuren of te verkopen? Dan bent u als eigenaar verplicht om een EPC van het woongebouw te laten opmaken door een erkend energiedeskundige. Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Vanaf slechts 60 extra kan u uw EPC uitbreiden met een elektrische keuring! BTW Prijs COMBI incl. slechts 198 ipv 262. slechts 229 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 239 ipv 293. slechts 279 ipv 303. Beste tarieven van de markt.
Is een energiecertificaat verplicht bij verkoop van je Spaanse woning? Su Casa Erfrecht in Spanje Successierecht in Spanje Belasting in Spanje.
Huis kopen in Spanje. Is een energiecertificaat verplicht bij verkoop van je Spaanse woning? Het nieuwe Spaanse energiecertificaat. Vergelijkbaar met de situatie in Nederland is vanaf 1 juni 2013 ook in Spanje een zogenaamd energiecertificaat verplicht voor woningen. Dit certificaat officieel Energy Performance Certificate geheten geeft door middel van een label aan hoe energiezuinig een woning is. De zuinigheidskwalificatie wordt op een schaal van A tot en met G weergegeven waarbij A staat voor zeer zuinig terwijl G aangeeft dat de energiezuinigheid van de woning zeer te wensen overlaat.
Schuldsaldo
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Bij verkoop of verhuur van een woongebouw woning appartement studio vakantiewoning sociale woning. moet sinds 1 november 2008 respectievelijk 1 januari 2009 verplicht een energieprestatiecertificaat kortweg EPC aanwezig zijn per wooneenheid. Een wooneenheid wordt omschreven als een onafhankelijk werkende entiteit die minstens een woonruimte in combinatie met een toilet een douche of bad en een keuken bevat. Voor woningen die zijn verhuurd vóór 1 januari 2009 is een EPC pas verplicht als er een nieuw huurcontract wordt opgemaakt.
bouteille helium
Vanaf 1 mei energiecertificaat ook verplicht voor Brussels vastgoed Immo Nieuws Trends.be.
Vanaf 1 mei energiecertificaat ook verplicht voor Brussels vastgoed. donderdag 28 april 2011 om 17u04. Vanaf 1 mei 2011 dienen eigenaars van een woning of kantoorruimte groter dan 500m2 in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een energieprestatiecertificaat voor te leggen bij de verkoop van hun vastgoed. Vanaf 1 november 2011 is een dergelijk certificaat ook verplicht voor woningen of kantoorruimtes groter dan 500m2 die verhuurd worden. Hiermee is Brussel het laatste Belgische gewest dat de Europese richtlijn ter zake zal uitvoeren.
Sirejacob Legal Tax informeert.
Met andere woorden men wil de energiezuinige woningbouw stimuleren. Na een Europese richtlijn is deze regelgeving nu ook omgezet in de Spaanse interne wetgeving en wordt het vanaf nu verplicht om over een energiecertificaat te beschikken als je een woning wil te koop stellen of wil verhuren. We overlopen in deze column hoe en wat. Wat is een energiecertificaat of certificado energtico? Dit certificaat is een document opgesteld door een architect of een ingenieur waar de energiewaarde van de woning wordt aangegeven zodat een potentile koper of huurder een idee krijgt over de energiezuinigheid van de woning. Nieuwe woningen hebben dit al maar nu worden ook oudere woningen die nog niet over dit certificaat beschikken verplicht dit certificaat op te maken.
Energiecertificaat verplicht bij verkoop of verhuur van woning. 27/10/2008 Gemeente Bredene elke dag kakelvers nieuws.
Energiecertificaat verplicht bij verkoop of verhuur van woning. Wie een woning verkoopt heeft vanaf 1 november 2008 een energiecertificaat nodig dat aangeeft hoe energiezuinig de woning is. Verhuurders van woningen of appartementen kunnen nog even wachten tot 1 januari 2009. Voor nieuwbouwwoningen geldt de verplichting niet omdat die sowieso moeten voldoen aan strenge energienormen. Het energiecertificaat moet de kandidaat koper inlichten over de energieprestatie van de woning of het appartement. Wie wil verhuren of verkopen zal de energieprestaties van het gebouw moeten laten vaststellen door een erkend energieadviseur. Die zal na een technische controle het certificaat opmaken.
In welke situaties is het EPC verplicht? Energiesparen.
EPC bij verkoop en verhuur van woongebouwen. In welke situaties is het EPC verplicht? In het algemeen is een EPC verplicht bij. de zuivere verkoop van het geheel van een woning appartement studio in volle eigendom. Het EPC moet al aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te koop wordt aangeboden. de woninghuur en de verhuur van een woning appartement studio voor contracten vanaf twee maanden. Het EPC moet aanwezig zijn vanaf het moment dat de wooneenheid te huur wordt aangeboden. Een EPC is verplicht per wooneenheid dus per appartement per studio per woning vakantiewoning.
Verplicht energiecertificaat ontbreekt nog vaak bij huurwoningen HLN.be.
Verplicht energiecertificaat ontbreekt nog vaak bij huurwoningen. Door redactie 3/11/10 12u28. Een ruime meerderheid van de eigenaars van huurwoningen in Vlaanderen kon bij controles de voorbije twee jaar geen energieprestatiecertificaat voorleggen. Dat blijkt uit cijfers van Vlaams minister van Energie Freya Van den Bossche. Voor huur en koopwoningen samen ligt het aantal mét certificaat in 2010 wel op 68 procent. Sinds 1 november 2008 moeten eigenaars in Vlaanderen bij de verkoop van een woning verplicht een energieprestatiecertificaat EPC kunnen voorleggen.
Mijn EPC alles wat u moet weten over het EPC.
Het belang van het EPC attest. Het EPC energieprestatiecertificaat informeert u over de energiezuinigheid van een gebouw. Een EPC attest is verplicht bij de verkoop en de verhuur van een woning. Ook voor sommige publieke gebouwen is een EPC attest verplicht. Daar hangt het EPC dat de EPC waarde vermeldt overigens steeds op een zichtbare plaats. Op deze website informeren we u vooral over het EPC certificaat dat verplicht is bij de verkoop en verhuur van woningen. Vraag nu uw EPC attest aan. Bij Mijn EPC vindt u informatie over de EPC waarde maar ook over de prijs en het belang van een EPC certificaat energieprestatiecertificaat.

Contacteer ons